fbpx

Výběr kabelky jako dárku byste neměli podceňovat. Důležité je tedy vždy pamatovat na vkus vaší přítelkyně nebo manželky

Zveřejněno: 11. 12. 2020

Vánoce se nezadržitelně blíží a mnoho mužů tápe, co věnovat své ženě, kamarádce či přítelkyni pod stromeček. Mnozí muži jsou ve stejné situaci jako vy. Koneckonců najít pro ženu dokonalý vánoční dárek je vždy výzva, zvláště pokud danou ženu znáte dlouho a už má vše, co by mohla chtít.

Mezi vděčné a velmi žádané dárky patří kabelky a peněženky. Kabelka jako vánoční dárek rozhodně nezklame žádnou ženu. Proto jsme pro vás připravili rady jak vybrat vhodnou kabelku, které by pro vás mohly být užitečné. Jsme si jisti, že vám pomohou najít inspiraci a určit nejvhodnější dárek pro každou ženu ve vašem okolí.

Kabelka je módní doplněk, který ženy unosí kamkoliv, a rozhodně jich nemají nikdy dost.

Módní trendy se rychle mění a každá žena uvítá novou kabelku. Ta by měla již na první pohled vzbuzovat dojem, že jde o luxusní kousek. Proto můžete vybírat modely se zlatými prvky, které kabelce na exkluzivitě rozhodně přidají. Není přitom důležité, zda je kabelka určená na nošení v ruce nebo přes rameno. Podle jakých dalších parametrů kabelku vybírat?

Jak vybrat vhodnou kabelku

Viděli jste někdy ženu bez kabelky? Malá, velká, střední, jednobarevná nebo barevná kabelka, kabelka přes rameno či prostě taška je nezbytným doplňkem pro ženu.

damske kabelky


Kabelka je módní doplněk, který ženy unosí kamkoliv, a rozhodně jich nemají nikdy dost. Zvolit můžete cross body, shopper bagy, sportovní vak i malé psaníčko.

Zvolte správnou velikost

Kromě toho, aby vypadaly dobře, musí mít dámské kabelky také správnou velikost stejně jako šaty. Správně zvolená kabelka musí být úměrná tělu. Pokud je žena, kterou chcete obdarovat kabelkou, menší, pořiďte jí menší kabelku. Naopak vysoké ženě se nebude hodit malinká kabelka, ta bude naprosto nepraktická.

Nezapomeňte na správný tvar

Kromě velikosti se počítá také tvar. Držte se jednoduchého pravidla: Vyberte tvar, který je opakem těla obdarované ženy. Pokud je vysoká a štíhlá, pak se rozhodněte pro tašku kulatých tvarů, pokud je malá a spíše plná, zvolte užší tašku.

Kabelka musí být pohodlná

Taška přes rameno, která sahá až k pasu, zvýrazňuje pas. Pokud žena nosí kabelku v ruce, upozorní na ruku. Taška přes rameno úhlopříčně od poprsí zdůrazňuje poprsí. Přemýšlejte o tom při nákupu. Královnami mezi všemi kabelkami jsou kožené modely. I v tomto případě si lze vybírat z mnoha typů modelů a samozřejmě barev. Kvalitní modely, které vydrží řadu let, však najdete i v levnějších variantách.

Kabelka by měla odpovídat životnímu stylu ženy

Když se rozhodnete jako dárek k Vánocům pro ženu vybrat kabelku, zamyslete se nad tím, jaký je její životní styl. Aktivní žena, která nosí kabelku do práce, uvítá větší model, do něhož schová i tablet nebo notebook. Naopak žena, která nosí jen pár věcí, uvítá kabelku s menším počtem přihrádek.

Spolu s kabelkou můžete vybrat kvalitní dámskou peněženku, kterou můžete sladit. Všechny možné modely najdete v e-shopu CCC.

Výběr kabelky jako dárku byste neměli podceňovat. Důležité je tedy vždy pamatovat na vkus vaší přítelkyně nebo manželky. Pokud chodí ráda do společnosti, můžete vybrat večerní model kabelky v neutrálních barvách. Spolu s kabelkou můžete vybrat kvalitní dámskou peněženku, kterou můžete sladit. Všechny možné modely najdete v e-shopu CCC. Pořídit zde můžete kvalitní kabelky a peněženky za velmi výhodnou cenu. Proškolená zákaznická podpora vám pomůže s výběrem nejlepšího modelu. Výhodou je zboží skladem a rychlá dodací lhůta.

Související…

Máte špatnou náladu? Změňte barvu oblečení
Komerční článek

foto: CCC, zdroj: CCC

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...