fbpx

Ačkoli jde o zcela nový portál, jeho provozovatel má v oblasti zprostředkovatelských portálů již více než 10 let zkušeností, které nasbíral po dobu fungování portálu Hyperslevy

Zveřejněno: 1. 6. 2020

Prémiovost a exkluzivita. To jsou dvě slova, která jednoznačně a výstižně charakterizují všechny nabídky, jež zákazníkům přináší na českém trhu unikátní portál BigZoom. Přichází s ním skupina BigBoard s cílem v současné nestandardní situaci podpořit domácí turistiku a nabídnout zákazníkům pro jejich dovolenou v Česku jen to nejlepší z jedinečných zážitků, hotelů, penzionů a wellness v naší zemi.

BigZoom je zcela nová platforma, do níž jsou zahrnuty pouze pečlivě vybrané destinace a nejatraktivnější aktivity, kdy je důraz kladen především na nejvyšší kvalitu. Pro koncového zákazníka to znamená záruku exkluzivního využití jeho volného času, pro obchodního partnera pak zahrnutí do společnosti poskytovatelů prémiových služeb.

BigZoom je výsledkem plánované transformace konceptu portálu Hyperslevy, který nahradí k 1. červnu 2020. Veškeré vouchery na Hyperslevách ale samozřejmě zůstávají v platnosti.

„Uvědomili jsme si, že v současné době je potřeba výrazným způsobem podpořit cestovní ruch u nás doma. Provozovatelé hotelů a penzionů zažívají těžké časy a se zahraničními turisty nemohou nyní počítat. Stejně tak není jisté, zda se Češi dostanou na dovolenou do zahraničí bez komplikací, které jsou s tím nyní spojené. Zaměřili jsme se proto zejména na pobytové balíčky a neotřelé zážitky právě v České republice. To vše za příjemné ceny,“ vysvětluje Richard Fuxa, předseda představenstva skupiny BigBoard Praha a.s.

bigzoom

Silné zázemí skupiny BigBoard poskytuje záruku vysoké kvality BigZoom. Ačkoli jde o zcela nový portál, jeho provozovatel má v oblasti zprostředkovatelských portálů již více než 10 let zkušeností, které nasbíral po dobu fungování portálu Hyperslevy.

„BigZoom je výsledkem plánované transformace konceptu portálu Hyperslevy, který nahradí k 1. červnu 2020. Veškeré vouchery na Hyperslevách ale samozřejmě zůstávají v platnosti a zákazníci je budou moci řádně vyčerpat,“ říká Pavlína Stránská, tisková mluvčí skupiny BigBoard Praha a.s.

Související…

Proč se lidé vracejí do vlaků? Cesta po kolejích je rychlejší a komfortnější
Komerční článek

foto: BigZoom, zdroj: BigZoom

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...