fbpx

Objevte sílu samoléčení: Americká komunita Human Garage poprvé v Praze! 1 fotografie
zdroj: Media List

Světově uznávaná komunita Human Garage z USA, zaměřená na wellness a samoléčení, zahajuje své první světové turné a zavítá i do Prahy

Zveřejněno: 6. 6. 2024

Akce se uskuteční 15. června 2024 od 9:00 do 13:00 v pražském parku Ladronka a nabídne jedinečný den plný pohybu, inspirace a léčení.

Co je Human Garage?

Human Garage je komunita z USA, která se specializuje na wellness a samoléčení prostřednictvím různých metod, zejména fasciálních manévrů. Původně založena v Kalifornii jako multidisciplinární klinika, poskytující služby profesionálním sportovcům, celebritám a umělcům, se postupně přeorientovala na poskytování nástrojů a znalostí pro vlastní péči o zdraví.

Metody a filozofie Human Garage

Přístup Human Garage je založen na přesvědčení, že tělo se dokáže uzdravit samo, pokud má k dispozici správné nástroje a informace. Klíčovou roli zde hraje fascie – pojivová tkáň obklopující svaly, orgány a nervy. Specifické fasciální manévry, které jsou zaměřeny na snižování stresu, uvolňování traumatu a zlepšování celkových funkcí těla, pomáhají jednotlivcům dosáhnout lepšího fyzického, duševního a emocionálního zdraví.

Human Garage nabízí různé programy, včetně jednodenních, třídenních, sedmidenních a 28denních funkčních plánů, které postupně integrují tyto fasciální manévry do každodenní rutiny. Misí komunity Human Garage je zpřístupnit tyto léčebné techniky všem a inspirovat miliony lidí po celém světě k samoléčení.

Prožijte nezapomenutelný den plný pohybu, propojení, inspirace a léčení. Hlavní událost povedou zakladatelé Human Garage: Garry Lineham, Cynthia Leavoy, Jason Van Blerk a Aisha Rodrique.

Proč přijít?

Naučíte se, jak se uzdravit a zbavit traumatu. Fyzická a emocionální traumata se nevědomky ukládají do našich těl v důsledku stresu v každodenním životě. Uvězněné emoce se usazují v našem těle, tkáních, orgánech a fasciích. Věříme, že tělo se dokáže uzdravit samo a že k uzdravení dochází ve společenství.

Zažijte uzdravení ve vlastním těle a naučte se pomáhat ostatním. Přijďte se hýbat a léčit se zakladateli Human Garage a spojte se s členy komunity po celém světě.

Vstupenky na akci najdete zde: https://www.evolution.cz/human-garage/

Související…

Urinoterapie je univerzální lék. Nesmíte ji ale používat, když si sami ničíte zdraví, říká lékařka
Adéla Fojtíková

foto: Media List, zdroj: Media List

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...