fbpx

Chcete-li být letos in, zkuste se podívat na kolekci oblíbené značky Guess. Ta na trhu není žádným nováčkem a trendy v módě nejen kopíruje, ale také je určuje.

Zveřejněno: 25. 10. 2023

Na následujících řádcích si představíme různé módní oufity, které si sestavíme za pomoci Guess módy. Proto čtěte a pojďte se inspirovat společně s námi!

Jaké trendy oblečení najdeme v kolekci oblíbené značky Guess?

Jestliže se chcete letos blýsknout, určitě se podívejte na kolekci oblečení Guess. To je velmi nadčasové a také kvalitní. Letos budou in zejména kalhoty s vyšším pasem a s rozšířenou nohavicí. V módě budou dále rifle s tzv. roztrhanými koleny. Chybu pak neuděláte ani s kalhotami se zúženou nohavicí. Na moderní džíny a další oděvy od značky Guess se můžete podívat např. i tady: https://answear.cz/m/guess. Zde si přijde na své i ten nejnáročnější z vás! In budou v letošní sezóně i trika s potiskem. K těm pak mohou ženy i muži volit nadčasovou baseballovou čepici. V kurzu budou také pohodlné mikiny. V módě budou také celé teplákové soupravy Guess. S těmi můžete chodit nejen na sportoviště a do posilovny, ale také do města či na nákupy.

Jaké módní doplňky Guess vybrat do letošního módního outfitu?

Módní značka Guess má ve svém repertoáru také stylové módní doplňky. Vybírat si můžete např. peněženku a kabelku ve stejném dekoru. Peněženky a kabelky by k sobě měly totiž v ideálním případě dokonale ladit. A to nejen barvou, ale také strukturou.

jake trendy obleceni najdeme v kolekci oblibene znacky guess

 

Pokud si tedy nevíte rady a nejste zrovna módní znalci, značka Guess to vyřeší za vás. Letos se pak blýsknete i s ledvinkou Guess. Ta se do módy cyklicky vrací a právě teď je čas na to, abychom ji vytáhly na světlo světa. Ledvinku pak můžete nosit klasicky v pase, ale také do kříže přes hruď. Výbornou volbou budou letos také brýle od značky Guess. Ty nejlépe vybírejte podle typu vašeho obličeje. Značka Guess má nespočet tvarů kvalitních slunečních brýlí. Jistě si tak vyberete ten pravý podle svého gusta i vy!

Velmi elegantně pak působí i zdobené šátky Guess v kombinaci se šperky stejnojmenné značky. Pro milovníky sportovních outfitů jsou tu i baseballové čepice. V kurzu jsou modely s velkým nápisem Guess, které podtrhnou váš originální sportovní outfit. Kabelky Guess můžete pořídit se stříbrným řetízkem. Tímto kouskem zase oživíte každý elegantní či business outfit.

Které boty od značky Guess se blýsknou v letošním outfitu?

Pokud chcete letos zazářit, můžeme vám do vašich botníků doporučit zařadit alespoň jeden pár trendy sneakersů. Módní tenisky od značky Guess mohou mít mnoho podob. Na trhu najdeme nízké kousky, ale také vyšší kotníkové modely sneakersů. Zvláště v módě budou sneakersy na robustní vyšší platformě. S těmi rozhodně nešlápnete vedle. Co se týče barev, budou hrát letos prim ty přírodní a pastelové.

m velka kabelka

Značka Guess o tom moc dobře ví a v kolekcích tak můžete objevit krémové, oříškové i zelené boty. U tenisek značky Guess pak nechybí ani lesklé stříbrné nebo zlaté barevné tóny. Tyto modely sneakersů ženy s oblibou ladí i se svými blyštivými šperky. Dámské kotníkové boty se zlatými odlesky se hodí nejen do volnočasových, ale také do svátečních outfitů.

Související…

Pekáč buchet na břiše, nebo na talíři? Proč ženy zvolí místo kulturisty raději hodného pupkáče
Aneta Šebková

foto: Answear, zdroj: Answear

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...