fbpx

Darujte úsměv: Nejvtipnější dárková trička pro rodinu a přátele 1 fotografie
zdroj: Tričkový

Když chcete někomu darovat tričko, pamatujte na to, že abyste byli úspěšní, je potřeba zezačátku trošku dumat. Ne vždy se totiž vyplácí vybrat první věc, na kterou narazíte.

Zveřejněno: 21. 8. 2023

Vybrat dokonalý dárek pro své blízké může být často oříšek. Jedním ze skvělých univerzálních dárků přitom mohou být dárková trička, která potěší každého. Čím více času do výběru investujete, tím více se vám to vrátí na radosti z dárku. Nejdůležitější je zohlednit vkus a styl oslavence. Zvažte oblíbenou barvu, vzor nebo téma, které k obdarovanému pasuje. 

Trička s potiskem nejsou jen obyčejným kusem oblečení, který se hodí maximálně tak na spaní a tím to hasne. Naopak, mohou vyjadřovat kreativitu, názory, postoj nebo záliby toho, kdo je nosí. Jedno takové tričko vydá za tisíc slov a kromě vyjádření postoje může kouzlit úsměvy na tváři. 

Vyberte design, který osloví vaše blízké. Oblíbená citace, potisk, který je spojený se zaměstnáním, vtipný obrázek nebo motiv, který bude oslavenci denně připomínat jeho vášeň. To už je dárek, který rozhodně nezůstane na dně skříně. 

Dárková trička s potiskem jsou rovněž skvělou variantou, pokud obdarováte rovnou dvě osoby – pár. Ke svatbě, výročí nebo na společnou oslavu se trička pro páry perfektně hodí. Vybírat je můžete tady: https://trickovy.cz/57-tricka-pro-pary-s-potiskem.

Doporučení pro dokonalý dárek: Vkus, motiv a materiál

Když chcete někomu darovat tričko, pamatujte na to, že abyste byli úspěšní, je potřeba zezačátku trošku dumat. Ne vždy se totiž vyplácí vybrat první věc, na kterou narazíte. Čím více času do výběru investujete, tím se vám to vrátí na radosti z dárku. Nejdůležitější je zohlednit vkus a styl oslavence. Zvažte oblíbenou barvu, vzor nebo téma, které k obdarovanému pasuje. 

Kde vybírat dárková trička? Přece tady: https://trickovy.cz/

Materiál trička je další důležitý faktor. Příjemný materiál zajišťuje pohodlí při nošení. Oblíbená je 100% bavlna, která je zároveň prodyšná. Může se sice více mačkat, není to ale nic, co by se nedalo spravit žehličkou. Další populární materiál je polyester, případně kombinace těchto materiálů. Vyhněte se naopak laciným materiálům, které se rychle opotřebovávají. Patří mezi ně třeba akryl nebo nylon a další umělé tkaniny. Investice do kvalitního trička se vyplatí.

Druhy dárkových triček podle příležitosti: Výběr se mění s okamžiky

Každá příležitost si žádá jiný druh trička. Narozeniny mohou být skvělou příležitostí pro vyjádření vašeho zájmu o obdarovaného. Můžete mu dokázat, jak moc ji/jeho znáte a jak vám na dotyčném záleží. Taková trička mohou být třeba s potiskem oblíbené kapely, citátu nebo s motivem oblíbeného koníčku.

TIP: Pro rybáře, včelaře i ředitele existuje dokonalé triko. Třeba pro včelaře najdete tady: https://trickovy.cz/181-vcelari.

Vánoční sezóna s sebou přináší nespočet zimních a svátečních motivů, které pomohou ještě o chlup více dotvořit vánoční atmosféru. 

Správná péče je půl zdraví, nejen u triček

Aby trička dlouho vydržela, je potřeba se o ně také správně starat. To je základem pro stabilní barvu a tvar, který se v čase nezmění. 

Prát by se měla maximálně na 40°, vždy ale respektujte štítek na oblečení. Pokud je tričko bílé, může se i bělit. Doporučujeme také před praním tričko obrátit naruby, aby se nepoškodil potisk. Prací prostředek pak použijte podle barvy trička buď na bílé, barevné nebo černé oblečení.

Související…

Nepořádek má negativní vliv na náš mozek, zjistili vědci
Aneta Šebková

foto: Tričkový, zdroj: Tričkový

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...