fbpx

Nech své tělo vyprávět příběh 2 fotografie
zdroj: Onclé

Je na čase vyprávět svůj příběh. Každá žena ho má. A tak mohla vzniknout komunita „Řekni svůj příběh s Onclé“, která ženy spojuje, podporuje i odměňuje. Ukazuje jim směr zdravého, ale rozumného životního stylu

Zveřejněno: 26. 4. 2023

facebookovém

Chceš se zapojit i Ty? Čti následující řádky a pošli nám svůj příběh.

 „Nejlepší ochranou, kterou může žena mít, je odvaha, řekla již v 19. století americká bojovnice za práva žen Elizabeth Cady Stanton. S tím velmi souzníme a budujeme komunitu žen, ve které se všechny mohou svěřit se svými životními příběhy a inspirovat i motivovat tak ostatní,“ říká Marcela Kubátová, vytvářející esenci značky Onclé.

Řekni to s Onclé

Náš koncept, naše myšlenka, spojuje všechny generace žen a podporuje jejich hodnoty. Přejeme si vybudovat bezpečné prostředí ke sdílení příběhů a tím se vzájemně inspirovat, jak být silnější, odvážnější a přitom jemné, ženské a autentické.

Připoj se k odvážným a jedinečným ženám

Ozývají se nám ženy s neskutečnými příběhy. Už mladé dívky pochybují o svém těle. Každá prochází dospíváním, které si nese změny ve tvaru postavy. Pak na většinu žen čeká sice radostné těhotenství, ale s tím spojené i méně radostné přibývání na váze. Následuje mateřství plné těch nejrůznějších nálad, od přílivů euforického štěstí až po obrovské únavy a vyčerpání.

oncle1

Samozřejmě je tu i období menopauzy spojené s hormonální nerovnováhou. Jsme rádi, že můžeme sdílet příběhy žen o tom, jak se se všemi fázemi života vyrovnávají a jak se učí milovat své tělo.

Nech své tělo, aby vyprávělo

Jakým obdobím právě procházíš Ty? Největší změny asi vidíme v těhotenství. Možná, že jsi ve fázi, kdy se tvé bříško zvětšuje a ty máš obavy, že se Ti vytvoří strie. Možná si ale jen přibrala na váze a máš strach, že se celulitidy už nezbavíš. Či se na tvém těle podepisuje věk? Není vůbec žádný důvod se stydět, právě naopak. Napiš nám svůj příběh, nebo třeba jen obavy, pocity či naopak inspiraci, pokud na sobě pracuješ a leccos jsi už zvládla. Každá z nás má svůj příběh a my budeme rádi, když ho budeš s námi sdílet na instagramovém či facebookovém profilu do zpráv pro motivaci ostatních žen. Každou ženu, která se s námi podělí, odměníme v podobě produktu Onclé.

Jaká odměna Tě čeká?

Vyzkoušet budeš moci jeden ze tří produktů z Dámské řady. Ta je určena každé ženě, která touží po krásném těle. Na výběr budeš mít: Zpevňující olejový peeling s hloubkově regeneračními účinky. Obsahuje přírodní tenzidy, které šetrně odstraňují nečistoty a odumřelé kožní buňky. Dále Luxusní olejové sérum, které ošetřuje, zpevňuje, chrání a obnovuje vnitřní struktury pokožky při striích a jizvách. Nebo Prémiový tělový balzám, který redukuje celulitidu a díky obsažené 3D kyselině hyaluronové hydratuje pokožku do hloubky.

Těšíme se na Tvůj příběh, piš na sociálních sítích do zpráv 

Související…

Růžová sůl má zajistit zdraví a krásu. A mimochodem se také dobře prodává.
Tereza Hermochová
 

foto: Onclé, zdroj: Onclé

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...