fbpx

Chytré hodinky jsou stále oblíbenější. Proč?

Zveřejněno: 11. 4. 2023

Především proto, že nabízejí řadu zajímavých a užitečných funkcí pro uživatele, např. sledování kroků, přístup k sociálním sítím, přijímání textových zpráv a vyřizování hovorů. Některé modely se navíc mohou pochlubit elegantním a stylovým designem, který se hodí k ajkémukoli oblečení. Otázkou však zůstává, zda je koupě chytrých hodinek opravdu nezbytná?

Dámské chytré hodinky - dokonalý doplněk k vašemu oblečení

Chytré hodinky pro ženy jsou dokonalou kombinací funkčnosti, stylu, třídy a dokonce i extravagance. Trh v současné době nabízí širokou škálu chytrých hodinek pro ženy od oblíbených značek, jako jsou Garmin, Garett, Polar, Suunto. Tito výrobci nabízejí řadu řešení, která lze přizpůsobit očekáváním uživatelů, od designu až po funkce. V dnešní době již chytré hodinky nejsou jen praktickým gadgetem, ale užitečným každodenním zařízením, které může nahradit potřebu nosit neustále telefon.

garmin smartwatch for women

S chytrými hodinkami můžete číst oznámení, přijímat hovory a dokonce i provádět platby. Mezi další funkce patří nastavení budíku, sledování úrovně stresu, sledování délky a kvality spánku spolu s fázemi spánku. Některé modely umožňují také poslech hudby během tréninku. Vzhledem k tomu, že trh s dámskými chytrými hodinkami se neustále vyvíjí, najde se na něm ideální řešení pro každého.

Jaké užitečné funkce nabízí chytré hodinky pro aktivní lidi?

Pro ženy, které chtějí sledovat svou fyzickou aktivitu, jsou stylové chytré hodinky ideální volbou. Chytré hodinky umí víc než jen počítat kroky a měřit srdeční tep - mohou také zaznamenávat tréninky, sledovat krevní tlak a počítat spálené kalorie. Pokročilejší modely nabízejí kolem 80 různých sportovních režimů a mají vysokou voděodolnost, takže jsou vhodné i pro potápění. Některé chytré hodinky jsou také vybaveny satelitním připojením, které uživatelům umožňuje sledovat polohu, trasu a rychlost. S chytrými hodinkami můžete sledovat svou fyzickou aktivitu a tréninkový pokrok v reálném čase. Zajímavou funkcí je připomínač sedavého zaměstnání, který vás upozorní, abyste provedli nějakou aktivitu v případě, že jste se delší dobu nehýbali.

Hodinky Garmin - nejen sportovní chytré hodinky

Když se řekne Garmin, často se nám vybaví sportovní chytré hodinky. A to není překvapivé, vzhledem k tomu, že jejich produkty používá mnoho amatérských i profesionálních sportovců.

garmin smartwatch 2

To však zdaleka není jediné využití hodinek Garmin. Ve skutečnosti nabízejí také elegantní a šikovné náramkové hodinky, které lze kombinovat s běžným i formálním oblečením. Tyto chytré hodinky se dodávají v různých barvách, s látkovými nebo silikonovými řemínky i s náramky z nerezové oceli. Kromě stylového designu a funkcí zaměřených na aktivní životní styl vám hodinky Garmin mohou také připomínat, že máte zůstat hydratovaní, sledovat menstruační cyklus nebo monitorovat své děti (s funkcí TOE-TO-TOE). Některé modely jsou dokonce vybaveny senzory, jako je pulzní oxymetr, barometrický výškoměr, akcelerometr a senzor okolního světla.

Praktické a stylové dámské chytré hodinky

Jsou dámské chytré hodinky jen zbytečný výdaj? Rozhodně ne. Nejenže se hodí k jakémukoli oblečení, ale jsou také vysoce funkčním zařízením. Vzhledem k tomu, že se chytré telefony stále zvětšují, nabízejí chytré hodinky pohodlnou alternativu pro ty, pro které je snadné používání významné. V dnešní době je obtížné držet chytré telefony v jedné ruce a ovládat je palcem. S chytrými hodinkami však můžeme bez problémů sledovat aktuální informace na sociálních sítích, číst a psát textové zprávy nebo přijímat a uskutečňovat telefonní hovory.

Chytré hodinky mají na rozdíl od telefonů obvykle vysokou voděodolnost - můžete si je bez obav vzít do bazénu. Obvykle jsou vybaveny funkcemi, jako je lokátor s podporou GPS, monitorování aktivity a sledování kalorií. Díky větším displejům se používají snadněji než chytré náramky. Chytré hodinky se snadno ovládají díky jednoduchému, intuitivnímu a dotykovému rozhraní, které od uživatele nevyžaduje žádné zvláštní dovednosti. Díky kombinaci moderních technologií a elegantního, stylového designu jsou chytré hodinky skvělénejen pro sportovce, ale i pro zaneprázdněné lidi na cestách.

Související…

Proč jsou postrachem lékařů hypochondři, kteří si pořizují chytré hodinky
Jan Handl

foto: Hodinkovna, zdroj: Hodinkovna

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...