fbpx

Nadčasové pánské bundy – podívejte se, jaké vzory budou módní po mnoho sezón! 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Kupujeme-li si pánskou bundu, jistě doufáme, že nám bude sloužit po delší dobu. Chceme-li si vybrat zimní bundu na více sezón, měli bychom zvolit univerzální a nadčasové barvy a vzory, které z módy jen tak nevyjdou. Že nevíte, o které se jedná? Nevadí! My vám to na následujících řádcích objasníme. Čtěte a inspirujte se s námi!

Zveřejněno: 22. 11. 2022

Pokud chceme, aby byl náš outfit s pánskou bundou v kurzu i další sezónu, měli bychom si vybrat vhodný model. Některé kousky totiž z módy jen tak nevychází. Netýká se to pouze modelu, ale také barvy bundy. A na módní barvy se právě teď zaměříme.

V letošní sezóně neuděláme chybu s bundou v přírodních barvách. Tmavě modrá, hnědá nebo hořčicově žlutá jsou barvy, které jsou v kolekcích největších módních značek zastoupeny každý rok. Vedle pak nešlápneme ani s pánskou zimní bundou v černé nebo v bílé barvě. Černá i bílá barva jsou univerzální a dobře se tak ladí i s dalšími pestrobarevnými oděvy nebo s oblečením se vzory a s motivy. A když už jsme naťukli motivy a vzory, v kolekcích se každoročně opakují ty zvířecí a květinové. V kurzu jsou i proužky nebo puntíky. Ty se do módy cyklicky vrací a ostudu si s nimi tedy neuděláte. Zaměříme-li se na design pánské bundy, jsou každoročně in také bundy s chlupatým kožíškem. Chlupatý límec je na zimu jako stvořený. Pánové svršek mohou sladit i s lemem svých rukavic nebo s chlupatými prvky na obuvi.

Jaké modely pánských bund budou v kurzu více sezón?

A jak je to tedy s modely bund, které jsou stále v kurzu? Dobrou volbou budou pánské kabáty, které končí těsně nad koleny. Skvělou službu pak odvedou i univerzální parky nebo pánské prošívané bundy. Široký výběr sortimentu najdete např. i na Bolf.cz. Zde si přijde na své každý moderní muž. A pozor! Jeden model pánské bundy je nesmrtelná módní stálice. Jedná se o džínovou bundu. Na zimu si můžete vybrat i trendy kousky s praktickým zateplením. In budou klasické modré světlé i tmavé odstíny. Podobně jsou na tom i kožené modely pánských bund. Líbit by se vám mohla klasická černá kožená bunda. Ta se dobře sladí s tmavými koženými módními doplňky.

Je nějaký střih, který z módy nevychází?

Na trhu jsou k mání pánské bundy v slim fit a v regular fit střihu. Dále mohou muži vsadit i na prodloužený oversize střih. Pokud však chceme, aby byl střih naší pánské bundy v módě i za rok, měli bychom dát přednost zimní bundě v regular fit provedení. A proč? Není to zas tak složité. Slim fit střih je hitem posledních pár let. Zúžení však nesluší každému typu postavy a muži s nějakým tím kilem navíc už od něj začali pomalu, ale jistě upouštět.

Do popředí se naopak dostává bunda v regular fit provedení. S jistotou můžeme říci, že regular fit přizpůsobení zkrátka z módy nevychází. Jako bonus pak sluší vysokým i nízkým mužům. To se nedá říci o oversize oblečení. Bundy v oversized střihu totiž příliš nelichotí mužům s nízkou postavou. Opticky je rozšíří, umaže nohy a přidá nějaké to kilo navíc. Jestliže tedy uvažujete nad pánskou zimní bundou na více sezón, bude zimní svršek v regular fit provedení to pravé ořechové.

Související…

Jak se bránit manipulátorovi? Zkuste metodu šedé skály
Milada Kadeřábková

foto: Bolf, zdroj: Bolf

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...