fbpx

Styl nemusíte obětovat - zde je přehled pohodlných bot, které ladí s trendy vzhledem 2 fotografie
zdroj: Answear

Tuto sezónu jsou v módě těžké boty s tlustou podrážkou. Skvěle vypadají v kombinaci s oversize kabátem

Zveřejněno: 13. 10. 2022

Nejde však o jedinou oblíbenou obuv tohoto podzimu. Přinášíme přehled pohodlných bot, které ladí s trendy vzhledem.

Jaké boty jsou v módě letos?

Letos jsou trendy boty s velmi silnou podrážkou. Moderní návrháři obuvi se v tomto stylu silně inspirují devadesátými léty. Někdo na toto období nevzpomíná, jiný na něj vzpomíná s nechutí. Tyto boty mají opět mnoho příznivců a především vyznavačů. V létě jste na ulicích mohli vidět dívky ve staromódních teniskách s vysokými jazyky, v hrubých žabkách s gumovou podrážkou a dokonce i v kozačkách v retro stylu. Vše nasvědčuje tomu, že tyto boty se silnou podrážkou, které jsou už nějakou dobu v módě, budou letos na podzim dostupné i v trochu teplejší edici. Zaujmout vás mohou například Geox boty.

jake boty jsou v mode letos

Pokud se ve vysokých podpatcích necítíte příliš sebevědomě, pak máme dobrou zprávu: jednou z nejmódnějších dámských bot na tuto sezonu jsou modely na ultrastabilní a pohodlné platformě. Svět obuvnické módy ovládla masivní platforma. Pro zajištění stylového vzhledu nazujte boty na platformě s traktorovým běhounem, z lesklého materiálu a v zajímavé barvě. Kromě černé si tuto sezónu můžete dopřát béžové, bílé, hnědé nebo khaki kotníkové kozačky. Nezapomeňte k nim i vhodné oblečení https://answear.cz/k/on/obleceni/soupravy.

Kozačky ve všech podobách – vyberte si svůj oblíbený model

Ani letos nesmíte opomenout pořídit do svého botníku pár kozaček. Můžete s jejich vzhledem libovolně experimentovat. Módní volbou jsou zimní boty se širokým a mačkaným svrškem, které opticky krásně zeštíhlí nohy a vypadají skvěle ve společnosti krátkých sukní a vypasovaných kalhotách. Pokud dáváte přednost klasice, pak budou lepší volbou kozačky s vypasovaným svrškem sahajícím ke kolenům.

Sladit boty na každý den můžete i s džínami. Naučte se obratně kombinovat ikonické kalhoty s botami, abyste si zajistili ten nejmódnější vzhled. Přiléhavé úzké džíny vypadají skvěle v kombinaci s pohodlnými balerínami a stylovými mokasínami. Nosí se s vysokými podpatky, díky nim budou vaše nohy štíhlejší a delší. Volné a docela objemné boyfriend džíny se skvěle hodí k bílým teniskám, ale i semišovým kotníkovým botám nebo chelsea botám. Rovné džíny s rovnou nohavicí jsou kompatibilní se sportovní obuví a dámskými lodičkami. Flare džíny s charakteristickými širokými nohavicemi vypadají perfektně s botami na vysokém podpatku, jako je jehla nebo sloupek. A nesmíme zapomenout ani na džíny s vysokým pasem, které se hodí k creeperům se silnou podrážkou -  https://www.flowee.cz/floweecity/styl/9374-jak-vybrat-damske-snehule-abychom-se-nemusely-bat-zimy-a-snehu. Do práce jsou ideální hladké modely džín a kalhot v tmavých barvách v kombinaci s mokasínami nebo kozačkami a bílou košilí nebo rolákem.

Související…

I město může být skvělé místo k životu: Deset tipů, jak se v něm cítit lépe než doma
Klára Ponczová

foto: Answear, zdroj: Answear

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...