fbpx

S příchodem chladných zimních dnů to chce i kvalitní obuv. Že nevíte, podle jakých parametrů boty do sněhu vybírat? Nevadí, my vám to prozradíme!

Zveřejněno: 8. 12. 2021

Na následujících řádcích se dočtete, jaké jsou důležité parametry při výběru dámských sněhulí. Také si povíme, jak tuto trendy dámskou obuv kombinovat s ostatními prvky našeho outfitu. Na závěr si také objasníme, jaké barvy, vzory a motivy  budou v letošní zimní sezóně v kurzu. Čtěte a inspirujte se i vy!

Podle jakých kritérií vybírat?

Při výběru dámských sněhulí se musíme zaměřit hned na několik důležitých kritérií. Dámské boty do sněhu by měly mít zejména kvalitní odolnou podrážku. Ta nám poskytne dostatečnou izolaci od chladné země a zajistí nám tak potřebný tepelný komfort. Správná podrážka také pomůže tlumit dopady chodidla při kontaktu se zemí.

Zimní boty pro dámy by měly být také voděodolné, oděruodolné a větruvzdorné.

Do velkých mrazů pak oceníme dámské sněhule s praktickým zateplením. Při výběru dámské obuvi do sněhu musíme dbát i na výběr správné velikosti. V těsných i příliš velkých botách by nám byla totiž zima. Svršek obuvi musí být také dostatečně prodyšný, aby se nám v botách nezapařilo chodidlo. Chceme mít přeci nohy v teple, ale i v suchu! Zimní boty pro dámy by měly být také voděodolné, oděruodolné a větruvzdorné. Zimní obuvi do sněhu pomůže i kvalitní impregnace. V neposlední řadě se při výběru dámské zimní obuvi řídíme designem. O módních barvách, vzorech a motivech si povíme více v následujícím odstavci.

Jak vytvářet zimní outfity?

Dámské zimní sněhule vyniknou nejlépe se zateplenými funkčními legínami. Ty si oblíbily zejména dámy s normální a štíhlou postavou, protože krásně rýsují ženské tvary. K módním dámským sněhulím můžete zvolit i sportovní kalhoty v regular fit střihu, popř. i tmavomodré džíny se  zúženou nohavicí. Díky nim pak trendy dámské boty do sněhu vyniknou v celé své kráse.

damske boty

Co se týče svršku, mohou dámy zvolit sportovní i volnočasové bundy s hřejivým kožíškem. Ten nás ochrání před sněhem a větrem, je však také vysoce módní, a snadno jej tak sladíme i s našimi chlupatými sněhulemi či s chundelatým lemem od rukavic. Chceme-li náš zimní outfit vyšperkovat do posledního detailu, můžeme přidat i čepici s roztomilou chlupatou bambulkou. Takto postavený outfit nebude mít daleko k dokonalosti.           

Co bude v letošní zimní sezóně in?

Chceme-li si pořídit trendy dámské sněhule, měly bychom mít přehled i o aktuálních módních barvách pro letošní sezónu. Letos tak nešlápnete vedle se sněhulemi v přírodních a pastelových odstínech. Kanárkově žluté, pistáciové i krémové boty do zimy tak budou tím správným řešením. Co se týče vzorů a motivů, budou v kurzu zejména ty zvířecí a květinové.

Drobné přírodní lístky a leopardí či zebrované motivy tak budou to pravé i pro vaše zimní boty. Zaměříme-li se na zdobení, budou in zejména kožené šňůrky s kovovými korálky. V kurzu pak budou i nejrůznější kovové cvočky a chlupatý kožíšek. Ten lehce sladíte i s límcem vaší bundy či s chlupatým lemem na rukavicích.

Související…

Další vítěz koronakrize: Superúspěšný rok loni zaznamenala i plastová obuv Crocs
Jan Handl
    

foto: Answear, zdroj: Answear

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...