fbpx

Slovenský zpěvák pokřtí na pražském koncertě album Pohni líca

Zveřejněno: 3. 9. 2021

Slovenský zpěvák není v Praze poprvé. Na Václaváku podporoval před tisícihlavými davy demonstranty, vystupoval na benefičním koncertu Společně pro Moravu na podporu rodin postižených tornádem. Tuto neděli 5. září ale na Střeleckém ostrově odehraje svůj první samostatný koncert. 

Řeč je o martinském rodákovi Juraji Hnilicovi, který v druhé polovině loňského roku vydal své třetí album Pohni líca. Přestože jej v červenci pokřtil ve velkém stylu na Slovensku, hodlá tak učinit i v neděli v Praze. Pro tuto výjimečnou událost si vybral krásné prostředí v samotném centru Prahy – Střelecký ostrov.

dsc00476 zdroj netwin production

Juraj Hnilica s kapelou


„Na publikum v Česku se vždy těším a musím upřímně říct, že mi již velmi chybělo. Původně mělo album vyjít dříve, bylo k němu naplánované turné jak po slovenských, tak i českých městech, ale kvůli celosvětové pandemii jsme museli změnit plány,“ říká Juraj Hnilica, kterého si před dvěma lety jako hosta na svých turné pozvali také Tomáš Klus či slovenská legendární kapela Team & Palo Habera.

plakat zdroj netwin production

Populární slovenský zpěvák odehraje v Praze svůj první samostatný koncert.


Během dvouhodinového koncertu, na který bude vstup zdarma, Juraj se svou kapelou představí nejen písně z nejnovějšího alba Pohni líca, ale zazní také hity z jeho přechozích alb, jako je například Blázon či Aká si krásná, kterými si získal srdce mnoha lidí na Slovensku, v České republice a konkrétně také zpěvačky Lucie Bílé. V repertoáru nebude chybět ani píseň Oceán, která se aktuálně drží na předních místech v hitparádě celonárodního rádia Frekvence 1.

Související…

Jak vypadala demonstrace na Letné ze zákulisí a budějovický Listopad z pódia
Markéta Lukášková

foto: Netwin Productions, zdroj: Juraj Hnilica

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...