fbpx

Na své budoucí majitele nyní čekají poslední tři luxusní byty o dispozicích 4+kk až 6+kk v nejvyšších patrech bytových domů s úžasnými výhledy na panorama Prahy

Zveřejněno: 21. 1. 2021

Na západní straně Vltavy se v současnosti realizuje zajímavý rezidenční projekt, jenž nabízí prémiové bydlení všech druhů, velikostí i kategorií. První etapa top´ rezidence Pomezí v Praze 5 – Košířích bude dokončena v březnu tohoto roku.

Na své budoucí majitele nyní čekají poslední tři luxusní byty o dispozicích 4+kk až 6+kk v nejvyšších patrech bytových domů s úžasnými výhledy na panorama Prahy.

Pro top‘ rezidenci Pomezí je ale úvodní etapa předskokanem etapy druhé, větší a ambicióznější.

Vily i rodinné domy poblíž centra

Právě zmiňovaná druhá etapa projektu byla letos nominována na cenu Realitní projekt roku a nabízí skutečně pestrou paletu bydlení. Jihozápadnímu cípu pod Vidoulí bude dominovat pětice čtyřpatrových vila-domů s krásnými a prostornými byty. Jejich převažující dispozice jsou 3+kk až 5+kk, podlahová plocha jednotlivých bytových jednotek je však velmi nadstandardní a u 5+kk již přesahuje 200 čtverečních metrů. Tyto nové byty na Praze 5 nedávno zamířily do prodeje a přibližně polovina téměř obratem našla své nové majitele, což svědčí o velkém zájmu ze strany kupujících.

Budoucí obyvatelé budou moci těžit z existující občanské vybavenosti jak v bezprostředním okolí, tak v rámci nedalekého Smíchova.

Chloubou Pomezí však jednoznačně bude několik nových, moderních designových ulic s prémiovými řadovými domy a vilami s výhledem na přilehlé staré Košíře, Černý vrch či Malvazinky. Třípatrové rodinné domy v Košířích o dispozicích 4+kk a 5+kk, vždy s velkorysou užitnou plochou a samozřejmě také se zahradou, nabízejí výborný poměr mezi vysokou kvalitou bydlení, unikátní lokalitou a zajímavou architekturou.

Zeleň na dosah ruky

Pozemky přiléhající k jednotlivým řadovým domům poskytují dostatečný a velmi útulný venkovní prostor, který je ideální pro hry s dětmi, posezení s přáteli či relaxaci po náročném pracovním dni. Nová výstavba na Pomezí přitom nevzniká na periferii, ale v širším centru Prahy poblíž existující zástavby, což s sebou přináší hned několik důležitých výhod.

03 pomezi etapa 2 radovky def ext f12azf14 websize

Tou první jsou vzrostlé stromy nejen v okolí, ale přímo v samém srdci projektu. Ty dodají zahradám potřebný stín a budou mít pozitivní vliv na atmosféru uvnitř i venku, díky čemuž se developerská společnost KKCG Real Estate Group může pochlubit jedinečným parkovým konceptem bydlení. Zároveň je však nutné dodat, že budoucí obyvatelé budou moci těžit z existující občanské vybavenosti jak v bezprostředním okolí, tak v rámci nedalekého Smíchova a jádra historické Prahy. V rámci výstavby vznikne v druhé etapě také prostor pro dětské i sportovní hřiště a na své si přijdou i milovníci pikniku.

Související…

Pátek Karla Křivana: Spolkové bydlení zní pořád líp než bydlení znárodněné
Karel Křivan

foto: Top´ rezidence Pomezí, zdroj: Top´ rezidence Pomezí

Galerie

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...