fbpx

Karlův most, Petřín nebo Vyšehrad? Letos to bude možná trochu překvapivě i Pankrác

Zveřejněno: 7. 2. 2020

Den svatého Valentýna se blíží, a pokud přemýšlíte o tom, že svou partnerku požádáte o ruku, bude se vám hodit náš přehled. Zvlášť, chystáte-li se udělat něco výjimečného a překvapit osudovou žádostí na některém z rušnějších pražských míst.

Garantujeme vám, že na takové zásnuby nikdo nezapomene, a i vaše partnerka bude na vyznání lásky před stovkami lidí dlouho vzpomínat. Takže, kde v Praze budou letos zásnuby stát za to?

Karlův most

Je to sice klasika, ale klasika se nikdy neomrzí. Pokud chcete před svou partnerkou pokleknout a zeptat se jí, jestli s vámi stráví zbytek života, tak v Praze k tomu asi nenajdete krásnější výhled, než je ten na Pražský hrad. Právě proto zůstává Karlův most jedním z nejvyhledávanějších míst pro veřejné zásnuby.

Všudypřítomní lovci momentek vám pravděpodobně nenechají soukromí ani v nočních hodinách.

Pokud se pro něj rozhodnete i vy, počítejte ale s tím, že na něm rozhodně nebudete sami. Po nejvyhledávanější pražské památce proudí davy turistů a všudypřítomní lovci momentek vám pravděpodobně nenechají soukromí ani v nočních hodinách.

Pankrác

Letos se to 14. února bude hemžit zamilovanými i u Arkád na Pankráci. Přesně v 17.00 tam totiž jeden šťastlivec před stovkami kolemjdoucích požádá o ruku svou drahou polovičku. Je jasné, že o těchto zásnubách se bude ještě dlouho mluvit. A můžete to být i vy, kdo tímhle způsobem o ruku požádá. Co může být také romantičtějšího než vykřičet do světa, že jste nejšťastnější člověk na světě a šťastnější budete už jen tehdy, pokud vám partnerka řekne své "ano".

Pokud ještě svatbu neplánujete, i tak se na Pankráci 14. února zastavte a napište své lásce milostný vzkaz na valentýnskou zeď.

Stačí, když do úterý 11. 2. napíšete na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., proč chcete svou vyvolenou přede všemi požádat o ruku. Ve hře není jen nezapomenutelný zážitek. Ale také ručně vyrobený diamantový prsten z bílého zlata, který vám Zonky připraví do obřího srdce, pod kterým můžete pokleknout. A pokud ještě svatbu neplánujete, i tak se na Pankráci 14. února zastavte a napište své lásce milostný vzkaz na valentýnskou zeď.

Vyšehrad

Ne nadarmo se o Vyšehradu říká, že patří k pražským magickým místům. Když teď necháme stranou legendy a různé teorie o energii, která okolím proudí, Vyšehrad je bezesporu naprosto výjimečné místo s nepopsatelnou atmosférou. A pokud chcete, aby i vaše zásnuby byly magické a výjimečné, zkuste to právě tam.

Výhodou Vyšehradu jsou různá zákoutí a skrytá místa, kam se můžete se svou láskou zatoulat a kde vás rozhodně nebudou rušit žádné blesky fotoaparátů nebo rozjuchaní turisté. Navíc k Vyšehradu se můžete dostat lodí, což obohatí váš společný večer o další romantický rozměr. Vychutnejte si nádhernou procházku okolo osvícené baziliky. A pak? Pak už je to jenom na vás…

Petřín

Všichni na Petřín! Slova písničky Láska je láska zná asi každý. A na rovinu – kolik z nás odolalo společenskému tlaku a nikdy na Prvního máje nevyrazilo směrem k Petřínské rozhledně. Ale abyste zažili romantické chvilky u sochy Karla Hynka Máchy, nemusíte čekat až do května.

Pokud sem svoji partnerku vezmete na svátek zamilovaných, může jí dojít, že se chystáte na něco speciálního.

Petřín je Petřín a se žádostí o ruku u místa lásky nemůžete šlápnout vedle. Ale pozor, pokud sem svoji partnerku vezmete na svátek zamilovaných, může jí dojít, že se chystáte na něco speciálního. Pokud chcete, aby žádost o ruku byla opravdovým překvapením, vsaďte na místo, kde jen tak někdo zásnuby neplánuje.

Související…

Nikol Moravcová o populární seznamce, která jí přinesla hluboký vztah
Michaela Šedo

zdroj: Originální valentýnské zasnoubení

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...