fbpx

Na blížící se Mezinárodní den žen 8. března snad ani nejde zapomenout.

Zveřejněno: 7. 3. 2023

Pokud jste však toto datum letos náhodou přehlédli nebo jste se ke shánění sváteční pozornosti pro vaši oslavenkyni prostě jen dostali na poslední chvíli, nevěšte hlavu. Moderní technologie už dnes dokáží zachránit leccos - i překvapení k MDŽ! Voňavé květiny, nečekaný dáreček na míru, tradiční chlebíček nebo sladkou pochoutku - to vše díky expresnímu doručení  získáte do pár minut od objednání. Zapomeňte tak na zoufalé výpravy mezi regály nebo plné restaurace, vše najdete online a vyzvednete hned za dveřmi.

A nebojte, nebudete v tom sami. Kouzlu expresního doručení zásilek propadli Češi už dávno. To dokazují i zkušenosti oblíbené finské platformy Wolt, která dnes působí ve 21 českých městech. „Oblíbenými produkty v době svátků, jako je blížící se MDŽ nebo také První máj, Den matek či uplynulý Valentýn, jsou kosmetické výrobky. Mezi naše tipy na dárky proto patří například voňavé bomby do koupele, parfémy, krémy nebo kosmetické dárkové sety. Zpravidla ale v tyto sváteční dny roste zájem i o čerstvé květiny a rozvoz jídla,” říká generální ředitel Woltu pro Českou republiku Jan Foret.

Vybranou pozornost k MDŽ pak můžete ženě předat osobně, nebo své oslavenkyni opravdu vyrazit dech a poslat objednávku jako milé překvapení přímo na její adresu. Jednou z výhod online nákupů přes rozvážkové služby totiž je, že jsou balíčky rychle a spolehlivě doručeny kamkoliv a komukoliv dle přání zákazníka.

A příležitostí k výběru milého dárku k MDŽ online je víc než dost. Typicky přitom můžeme tyto dárkové objednávky s expresním doručením roztřídit do tří základních kategorií. Ano, tipujete správně - je to zmiňovaná kosmetika, květiny a jídlo. Tím ale online nabídka ani zdaleka nekončí, budete se divit.

Kosmetika - pozornost pro tělo i duši

Darovat ženě chvilku pro sebe, kterou s sebou kosmetické výrobky přirozeně nesou, se snad nikdy neomrzí. Potěšit ji oblíbeným parfémem, přírodním krémem nebo chytře nakombinovaným a hezky zabaleným dárkovým setem navíc můžete velmi jednoduše — i tyto položky už jsou totiž v online regálech rozvážkových služeb.

m shutterstock 59721745

S Woltem bude svátek vaší oslavenkyně dokonalý. (zdroj: Shutterstock)


„Potřeby zákazníků jsou v tomto ohledu velmi rozmanité. Sortiment kosmetiky proto pravidelně rozšiřujeme a kombinujeme výběr velkých kosmetických značek s menšími a lokálními dodavateli přírodní kosmetiky,” doplňuje Foret. Pozornost k MDŽ tak můžete přes Wolt ve více městech pořídit mimo jiné od oblíbených značek, jako je LUSH, Havlíkova přírodní apotéka nebo Yves Rocher.

Květiny - klasika, kterou nezklamete

Co by byl MDŽ bez květin? Někteří si jako první představí proslulé červené karafiáty, jiní zase něžnou jarní květinu, velký barevný puget, „prostou” růži nebo dokonce zelenou pokojovku v květináči. I toto živé zboží proto můžete díky dnešním technologiím a síti rychlých kurýrů převzít a darovat do 30 minut od objednání, nebo svou vybranou oslavenkyni překvapit doručením květin až na její adresu. V tomto případě stačí do poznámek k objednávce jen přidat instrukce, komu kytici doručit.

bez nazvu 1bb

Něco na zub - tradiční chlebíček i sladká tečka

Slavnostní den si také zaslouží slavnostní chod. A ať už se na MDŽ držíte spíše chlebíčkové tradice nebo preferujete modernější menu či sladké potěšení, v nabídce online restaurací, bister a kaváren si rozhodně vyberete. Rozvážková scéna ale naštěstí nekončí jen nabídkou z podniků. Z maloobchodů a poboček Wolt Marketu si totiž objednáte mnoho dalších pochutin, které vám letošní MDŽ zpříjemní. Takový potenciál s sebou přivezou třeba čokoládové pralinky, oblíbená zmrzlina nebo láhev dobrého vína.

bez nazvu 1

Opravdové překvapení na míru

Nechat doručit si ale dnes můžete opravdu cokoliv. Pokud tedy chcete dárkovou klasiku letos doplnit nebo nahradit něčím nápaditějším, představivosti ani následné realizaci se meze nekladou. Jako jeden příklad za všechny poslouží už známá sekce Obchody na stránkách Woltu — tam totiž ve většině měst najdete další dárkové příležitosti od světových značek, ale také lokálních dodavatelů a českých prodejců včetně šperků či designových doplňků.

Možností je tedy víc než dost a nezáleží přitom, jestli se letos 8. března chystáte potěšit svou přítelkyni, manželku, maminku, kamarádku, kolegyni z práce nebo samy sebe. Ať už tedy letos MDŽ strávíte s kýmkoliv a budete oslavovat kohokoliv, užijte si příjemný slavnostní den!

Související…

Čtyřicet procent dospělých usíná s plyšákem. Proč byste měli začít i vy?
Aneta Šebková

foto: Shutterstock, zdroj: Wolt

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...