fbpx

Čtyři tipy na originální dárek pro šéfa, tchyni i kamaráda 1 fotografie
zdroj: Prague Ranger

Lámete si hlavu, jakým dárkem potěšit vašeho šéfa, tchyni nebo kamaráda? Pokud hledáte vhodný a originální dárek nejen k narozeninám, přečtěte si naše čtyři tipy, se kterými si neutrhnete ostudu

Zveřejněno: 14. 7. 2022

Degustace vína

Rádi byste oslavenci věnovali například láhev vína, ale nejste si jisti jeho alkoholovým vkusem? Dopřejte mu vinnou degustaci, kde ochutná různé odrůdy, pochutná si na sýru či olivách, a nakonec si může zakoupit láhev naplněnou tou správnou chutí přesně podle vlastního vkusu. Dárkový poukaz na degustaci vína je rozhodně dárek na úrovni. Vhodné pro:

  • šéfa,
  • tchyni
  • i kamaráda.

Kurz vaření

Kurz vaření může být zážitkovým dárkem, pokud dotyčný rád vaří a má chuť se v daném oboru zdokonalovat. Prožitek se může znásobit, když lekce vede známy kuchař, nebo jsou zaměřené na oblíbenou kuchyni obdarovaného. Tento dárek by si však mohla vzít tchyně osobně. Takže dárkový poukaz na hodiny vaření je vhodný spíše pro:

  • šéfa
  • či kamaráda.

Poukaz na střelnici

Poukaz na střelnici v Praze (Prague Ranger Shooting) je netradičním dárkem pro šéfa, tchyni i kamaráda. Na výběr máte vouchery rozdělené podle cenových relací, střelných zbraní na vyzkoušení (brokovnice, Magnum, AK-47, CZ 75 a dalších) i podle prostředí, ve kterém chcete střílet (interiér nebo venkovní střelnice). Udělejte radost oslavencům tímto speciálním překvapením, při kterém jim vyskočí adrenalin do výšin. Vhodné pro:

  • šéfa,
  • tchyni
  • i kamaráda.

Měkoučký župánek

Dalším tipem na originální dárek je měkoučký župánek. Lidé často zapomínají na komfort a slast, kterou po koupeli prodlouží právě to, když se zabalí do něčeho heboučkého, ale sami sobě si většinou župan nekoupí. Proto jim tuhle radost darujte vy. Možná se ale vyhněte obdarování župánkem šéfa. Ten by snad ocenil spíš kravatu. Župan je vhodný pro:

  • tchyni
  • i kamaráda.

Související…

Čokoláda chutná nejlépe, když mírně roztaje. Ta nejkvalitnější se nerozpustí v ruce
Hana Průšová

foto: Prague Ranger, zdroj: Prague Ranger

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...