fbpx

Akce Back to School se uskuteční 1. září od 14 do 17 hodin na Central Plaza v Centru Černý Most. Dozvíte se tam například, jaké pravidelné kroužky mohou vaše děti od září bezplatně navštěvovat

Zveřejněno: 25. 8. 2021

První školní den se blíží a my máme pro vás tip na to, jak si ho s dětmi opravdu užít. Ve středu 1. září na vás v Centru Černý Most čeká nabitý odpolední program v rámci akce Back to School! Vaši malí školáci i předškoláci si budou moci vyzkoušet lekce angličtiny nebo jógy, zatančit si s tygříkem Maxíkem a soutěžit o ceny. Na dospělé čeká zase výstava fotografií mapující historii Centra Paraple. Po celou dobu akce navíc pořídíte školní potřeby, obuv i oblečení za zvýhodněné ceny.

Akce Back to School se uskuteční 1. září od 14 do 17 hodin na Central Plaza v Centru Černý Most. Dozvíte se tam například, jaké pravidelné kroužky mohou vaše děti od září bezplatně navštěvovat, a odpolednem vás provede oblíbený maskot tygřík Maxík.

Speciální školní slevy

A pokud váháte, jaký kroužek pro děti vybrat, není nic jednoduššího než si ho zrovna v Centru Černý Most vyzkoušet! Připravena je ukázková lekce angličtiny nebo jógy a chybět nebudou ani soutěže o ceny a kolo štěstí. Ti nejmenší se mohou těšit na Maxíkovo taneční vystoupení!

Třeba v prodejně Bambule pořídíte až o 50 % levnější batohy a školní potřeby. Zvláštní nabídky ale budou k dispozici i ve vybraných prodejnách s oblečením, obuví a elektronikou.

A protože se návrat do školy neobejde bez potřebné výbavy, čekají na vás i speciální „školní“ slevy. Výhodněji nakoupíte až v 15 prodejnách. Třeba v prodejně Bambule pořídíte až o 50 % levnější batohy a školní potřeby. Zvláštní nabídky ale budou k dispozici i ve vybraných prodejnách s oblečením, obuví a elektronikou. Například v prodejně Crocs nakoupíte veškerý dětský sortiment se slevou 25 %.

Kulturní třešničkou na dortu celé akce je výstava fotografií z historie Centra Paraple, které v Česku už 27 let pomáhá lidem s poškozením míchy. Výstava bude umístěna před prodejnou Marks & Spencer a představí činnost a aktivity Centra Paraple od samotného založení Zdeňkem Svěrákem v roce 1994.

Bližší informace k akci najdete na www.centrumcernymost.cz.

Související…

Pražské sluchátko: Paní učitelko, pane učiteli, děkujeme!
Zdeněk Strnad

foto: Centrum Černý Most, zdroj: Centrum Černý Most

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...