fbpx

Skutečně kvalitní realitní makléři jsou vzácností, kterou klienti dovedou patřičně ocenit. Chcete se přidat do jejich řad? Začněte se vzdělávat v oboru.

Zveřejněno: 29. 6. 2021

Realitních makléřů je na každém rohu deset. Ale těch kvalitních? S těmi je to trochu náročnější. Kariéra v realitách slibuje bohatství i svobodu. Není tak divu, že láká leckoho. Spousta realitních makléřů rychle vyhoří na neznalosti trhu, nedostatečných schopnostech v oblasti marketingu nebo prostě jen zjistí, že to není tak snadné, jak se na první pohled zdá. Skutečně kvalitní realitní makléři jsou vzácností, kterou klienti dovedou patřičně ocenit. Chcete se přidat do jejich řad? Začněte se vzdělávat v oboru. Třeba hned!

Digitální makléř s MBA

Naučit se práci realitního makléře můžete dvěma způsoby. První metoda „pokus-omyl“ je sice poměrně oblíbená, ale většinou plodí makléře, kteří na trhu příliš dlouho nevydrží.

Pokud se rozhodnete pro konvenční studium ideálně ve spojení s praxí, máte téměř jistotu, že se právě vy stanete v moři „realiťáků“ žralokem s řadou spokojených klientů i naditou peněženkou.

Co se v programu naučíte?

Realitní makléř není jen obchodník. Během studia oboru digitální makléř získáte komplexní přehled ve všech oborech, bez kterých se v tomto oboru neobejdete.

Dozvíte se vše potřebné například o:

  • realitním právu,
  • marketingu v oblasti realit,
  • stavbách a budovách,
  • o cenách a hodnotách realit,

ale také o finančních aspektech tohoto unikátního oboru. Obor digitální makléř se soustředí na budoucnost. Díky tomu budete připraveni na každou změnu, kterou trh s realitami přinese. Navíc se dozvíte jako první o všech technologických novinkách a budete je ve své praxi umět použít zítra i za deset let, což vám dá před konkurencí citelný náskok.

Kde se jako digitální makléř uplatníte?

Studiem oboru digitální makléř získáte titul Bc. společně s neakademickým titulem MBA. To vám otevře spoustu dveří jak v soukromém, tak i státním sektoru a rozhodně vás neomezí pouze na trh s realitami. Stát se můžete například manažerem pro digitalizaci v různých ICT firmách, stejně jako najít uplatnění v systémech veřejné a regionální správy.

Samozřejmě se můžete stát i klasickým realitním makléřem, a to s náskokem a znalostmi, o kterým si může vaše konkurence nechat zdát.

Kde studovat?

Zaujala vás vidina studia, které má před sebou skutečně zajímavou budoucnost? Denní studium oboru digitální makléř nabízí VŠO.

Zajímá vás víc? Více informací se dozvíte na webu Studuj reality nebo na dni otevřených dveří.

Související…

Dva Domy propojují historii Karlína s jeho budoucností
Komerční článek

foto: Studujreality.cz, zdroj: Studujreality.cz

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...