fbpx

Vzdělání je hodnota, která se nikdy neztratí. Naskočte proto na palubu vysoké školy s moderním přístupem a atraktivními obory. Svůj studentský příběh můžete začít psát už od února

Zveřejněno: 19. 1. 2021

Představujeme vám VŠ v Praze, která plní sny. Od okamžiku podání přihlášky vás bere na cestu plnou dobrodružství, nových znalostí a souvislostí, výjimečných kontaktů a specializace v některém z unikátních oborů s velkou budoucností. Vysoká škola obchodní nabízí bakalářské, magisterské, ale i manažerské programy, které z vás udělají už během samotného studia žádané specialisty. 

Studujte obory snů

Cestovní ruch, turismus, letectví či letový provoz – to jsou obory, o které je mezi studenty i zaměstnavateli obrovský zájem. Vysoká škola obchodní je v nich opravdovým leaderem, proto se jí ostatně často říká „vysoká škola cestovního ruchu“ nebo „vysoká škola letecká“.

Vstříc vychází také všem, kteří potřebují dělit svůj čas mezi školu a zaměstnání, nebo se jim už během studia podaří zazářit v praxi.

Nejnovější trendy pak reflektují hlavně další atraktivní bakalářské programy Bezpilotní systémy – drony, Digitální ekonomika a společnost, Řízení lidských zdrojů a Globalizace a lokalizace. Kdo má zájem o navazující, ještě specializovanější magisterské studium, pokračuje obory Ekonomika a řízení služeb – cestovní ruch, Provoz a řízení letecké dopravy – management leteckých podniků a Ekonomika a řízení služeb – digitální ekonomika.

Moderní přístup, respekt k potřebám studentů

Vysoká škola obchodní nedělá přijímací zkoušky a má k tomu dobrý důvod. Talent a píli často nelze odhalit na základě jednoho setkání, ty ukáže až čas. O to víc ovšem podporuje šikovné studenty, kterým pomáhá otevírat ty správné dveře.

Vstříc vychází také všem, kteří potřebují dělit svůj čas mezi školu a zaměstnání, nebo se jim už během studia podaří zazářit v praxi. Pracovně vytíženým studentům doporučuje kombinovanou formu výuky, která je možná u všech oborů s výjimkou letectví.

Jméno mezi experty

Vysoká škola obchodní se zapojuje do nejrůznějších výzkumů, nabízí expertizy, organizuje konference a workshopy a je členem mnoha významných organizací. Funguje zde také Klub absolventů, platforma pro sdílení zkušeností a příležitostí.

Související…

Léto je příležitostí nasbírat nejen síly, ale i nové vědomosti
Komerční článek

zdroj: Vysoká škola obchodní v Praze

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...