fbpx

Business Institut má k dispozici téměř dvě stovky špičkových lektorů, jejichž rukama prošli zaměstnanci řady velkých a úspěšných tuzemských i zahraničních společností. Díky on-line studiu jsou nyní MBA programy této školy dostupné i těm, kdo jsou časově velmi vytížení

Zveřejněno: 10. 8. 2020

Léto je oblíbeným časem dovolených, odpočinku, ale i zážitků a poznávání nových míst. Mnozí z nás si jej ovšem rádi obohacují i o další formy osobního rozvoje, které jim pomáhají jak v osobním, tak v pracovním životě. Také díky tomu pak třeba po dovolené mohou získat zajímavější práci, než mají dosud.

Když teď ve spojení s létem zmíníme studium, možná, že vám to nepřijde úplně přirozené. Vždyť léto je především dobou prázdnin, tedy volna, nikoli školy. Jakmile si ale člověk uvědomí, že dnes lze již lecjaký obor studovat kdykoli a odkudkoli, situace se mění.

Prostřednictvím e-learningové platformy lze také konzultovat s lektory, a to jak výuková témata, tak vlastní otázky z praxe.

To je i případ ceněného vzdělání MBA, které lze na kvalitních školách studovat plnohodnotně zcela online, a nejen si tak výrazně prohloubit znalosti v oboru, kterému se věnujete, ale také si ve spolupráci s lektory otestovat řešení skutečných problémů z praxe, a získat tím nedocenitelné know-how.

Průkopnická online výuka

Jak takové online studium MBA probíhá a nahradí skutečně klasickou výuku? To samozřejmě záleží na MBA škole, kterou si vyberete. Průkopníkem v této oblasti je Business Institut, který nabízí speciální Studentskou sekci, jež studentům slouží jako vzdělávací a komunikační prostředí. Díky ní si lze snadno vyřídit cokoli ohledně studia a k dispozici je tu mimo jiné online knihovna  s více než 5 200 tituly v českém jazyce, které lze číst jak online, tak offline. Online jsou tu ovšem i další špičkové studijní materiály a školou natočené videopřednášky, interaktivní prezentace, sylaby, bonusová videa a audiovizuální doplňky ke studiu. Prostřednictvím e-learningové platformy lze také konzultovat s lektory, a to jak výuková témata, tak vlastní otázky z praxe.

Studium 100% on-line využijete nejen v čase dovolených, ale i v řadě dalších životních situací. Studovat lze na cestách, v kanceláři nebo třeba z domova.

Na výběr je ze čtyř plně online programů MBA, konkrétně Marketing a reklama, Management obchodu, Management zdravotnictví a Strategický management. Programy lze začít studovat kdykoli a už za jeden rok získat titul, díky němuž se můžete ve své kariéře posunout výrazně vzhůru. Také přihlásit se lze zcela online a studium pak přizpůsobit vlastním časovým možnostem.

Dvě stovky lektorů

Protože jde o naprosto plnohodnotné studium, absolventi 100% online studia MBA získávají pochopitelně stejný diplom jako při studiu kombinovaném. A současně se stávají členy Alumni klubu, v jehož rámci jsou zváni na absolventské akce pořádané Business Institutem, jako jsou semináře, přednášky, či další vzdělávací aktivity.

Zárukou kvality studia je mimo jiné fakt, že má Business Institut k dispozici téměř dvě stovky špičkových lektorů, jejichž rukama prošli zaměstnanci řady velkých a úspěšných tuzemských i zahraničních společností. Díky on-line studiu jsou nyní MBA programy této školy dostupné i těm, kdo jsou časově velmi vytížení. A není zřejmě třeba dodávat, že studium 100% on-line využijete nejen v čase dovolených, ale i v řadě dalších životních situací. Studovat lze na cestách, v kanceláři nebo třeba z domova. Opravdu už není na co čekat!

Související…

Proč je vzdělání v současné době tou nejlepší investicí
Komerční článek

foto: Shutterstock, zdroj: Business Institut

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...