fbpx

Ano, také sexshop může být místem, kde nakupujete vánoční dárky. Samozřejmě ne pro maminku ani pro sestru, nýbrž spíš pro přítelkyni, manželku, případně přítele či manžela. Výběr pro obě pohlaví je poměrně bohatý, takže se nemusíte omezovat na klasický vibrátor

Zveřejněno: 28. 11. 2020

Darovat vibrátor pod stromeček chce trochu odvahy a také vhodné podmínky. Absolutně nevhodné je to v případě, kdy máte děti, ať už malé, nebo velké. Věřte, že nikdo nechce znát podrobnosti o sexuálním životě svých rodičů. Jestliže tedy slavíte Vánoce s dětmi, vibrátor či masturbátor klidně kupte, ale nedávejte ho pod společný stromeček. Darujte ho soukromě, třeba večer po rozbalování dárků.

S klasikou chybu neuděláte

S výběrem je těžké radit, záleží na vaší konkrétní situaci. Jestliže s erotickými hračkami nemáte příliš zkušeností, poohlížejte se po těch osvědčených. Ženu potěší vibrátor, muže masturbátor. Velkým hitem posledních let jsou také ženské venušiny kuličky, které sice primárně nepřivedou orgasmus, nicméně posílí svaly pánevního dna. Oceníte to při sexu (oba dva), ženy tímto způsobem mohou bojovat proti inkontinenci.

Ve výrobku by neměly být ftaláty, které často najdete v levnějších hračkách. Chtějte raději silikonové, skleněné či kovové hračky.

A jak konkrétně vybrat? Na internetu najdete řadu návodů, přečtěte si například, jak jednoduše vybrat partnerce vibrátor. Nápomocné mohou být i recenze spokojených zákazníků.

Jako u jiných dárků hlídejte kvalitu

Stejně jako u jiných dárků i u těch ze sexshopu platí, že darovat byste měli pouze kvalitní výrobky. Sledujte zejména materiál, ve výrobku by neměly být ftaláty, které často najdete v levnějších hračkách. Chtějte raději silikonové, skleněné či kovové hračky.

Připravte dárek rovnou do akce

Dárek tohoto typu obvykle najde využití hned na Štědrý den večer, proto ho připravte na akci. Je-li na baterky, postarejte se o to, že jsou ty baterky dobité. Jestliže je k němu zapotřebí použít lubrikant, přibalte do dárku i ten. Nic nenaštve víc, než když jste z dárku nadšení a nemůžete ho vyzkoušet. A věřte, že z dárku tohoto typu druhá strana určitě nadšená bude. Kdo by nakonec neměl radost z toho, že pod stromeček dostane orgasmus?

Související…

Autorky podcastu Vyhonit ďábla: Mluvit o sexuálních trapasech není problém. Horší jsou niterná témata
Milada Kadeřábková

foto: Sexio.cz, zdroj: Sexio.cz

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...