fbpx

Potřebujete se levně ubytovat v hlavním městě? Ubytovna Praha nabízí několik možností, jak bydlet v Praze levně – krátkodobě i dlouhodobě

Zveřejněno: 30. 1. 2020


Ubytovny nabízí levné zázemí pro jednotlivce i skupiny. Dají se využít jak při krátkodobém pobytu, tak jako překlenovací dlouhodobé bydlení. Ceny ubytování v nich jsou výrazně nižší než v hotelech a penzionech. Přitom komfort nabízí mnohdy srovnatelný s pronájmem bytu. Možnost totiž máte bydlet nejen ve vícelůžkových, ale i v jednolůžkových pokojích, nebo dokonce v apartmánech.

Nejlevnější ubytování v Praze

Levné ubytování v Praze – to je ubytovna v ulici Bryksova na pražském Černém Mostě. Nachází se v klidné části s perfektní dostupností MHD, ale i autem. Jednoduše se tedy dostanete kamkoliv po Praze. Hodí se jako krátkodobé i dlouhodobé ubytování zaměstnanců firem, hodně je využíváno k zajištění bydlení zaměstnanců dělnických profesí, a to zejména ve verzi Basic nebo Standard. Obvykle jsou k dispozici dvou- až čtyřlůžkové pokoje.

Vyšší standard? Žádný problém

Ubytování Komfort nabízí dvoulůžkové pokoje s vlastní koupelnou a WC. Bydlení dosahuje hotelového standardu s výrazně ekonomičtější cenou vhodnou i pro dlouhodobé ubytování. K dispozici je bezplatné wi-fi, televize, minibar i ručníky.

Ubytovny Praha dokážou nabídnout i ubytování pro lidi, kteří se rozhodnou pracovat v Praze, každodenní dojíždění je pro ně nereálné a standardní pronájem bytu drahý.

Ve společných prostorách je pak rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, čajová kuchyňka a základní nádobí. Náročnější si mohou zvolit prostornější dvoulůžková studia, kde je součástí balkon i vlastní čajová kuchyňka. Ubytovny Praha tedy dokážou nabídnout i ubytování pro lidi, kteří se rozhodnou pracovat v Praze, každodenní dojíždění je pro ně nereálné a standardní pronájem bytu drahý.

Dlouhodobé komfortní bydlení

Hledáte-li ubytování v Praze s absolutním soukromím, nadstandardem, ale stále za přijatelnou cenu, řešením je ubytování v apartmánech. Mohou být jedno- až čtyřlůžkové. Každý má vlastní kuchyňský kout, vícepokojové varianty mají též jídelnu. Nechybí WC a koupelna, nebo dokonce dvě koupelny. Pokoj lze dovybavit podle přání klienta.

Související…

Soumrak sdílené ekonomiky: Airbnb ani Uber už s ní nemají nic společného
Zdeňka Musilová

zdroj: Ubytovna Praha

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...