fbpx

Kde zkontrolovat výsledky Sportky, Eurojackpotu nebo Korunky? 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

...víte, kam se podívat?

Zveřejněno: 22. 6. 2023

V podstatě každý, kdo se zajímá o ekologii, přírodu a životní prostředí, se snaží k této oblasti mít i osobní vztah. Proto pak tráví volné chvíle na čerstvém vzduchu, stará se o krajinu nebo si užívá aktivní turistiku na horách či v nížinách. Ale být propojen s přírodou ještě neznamená, že by vám unikal okolní svět. Zvlášť se současnou technikou můžete být venku i využívat civilizační vymoženosti. Víte o všech místech, kde zkontrolovat výsledky Sportky, Eurojackpotu nebo Korunky?

Civilizační vymoženosti v souladu s přírodou

Nejen v naší republice, ale doslova po celém světě, je nyní velmi dobré internetové pokrytí. Ať už se tedy věnujete rostlinám na zahradě, plujete na nějakém jezeře nebo jste se rozhodli navštívit nějakou jeskynní oblast, pořád můžete být ve spojení se světem. A to je velká výhoda. Můžete si zatelefonovat, odeslat e-mail, poslat fotky na Instagram, nebo si ve volné chvíli zahrát nějakou zábavnou hru. A to třeba i hazardní.

Porovnání výhry ve vteřině

Hazardní hraní je zábavou pro dospělé, proto je samozřejmě umožněno až hráčům nad 18 let věku. Ale i tato zábava má už dávno své místo v online prostoru. Na webových stránkách nebo díky aplikacím nejrůznějších poskytovatelů si můžete zahrát nebo vsadit pro pobavení i pro výhru. Ale jak zjistíte, že jste vyhráli? Ideální je zkontrolovat si to ihned a online, jako třeba u loterie Korunka.

Bezpečné hraní i sázení

Sportka, EuroJackpot i Korunka patří mezi nejoblíbenější aplikace na hraní u nás. Je to dáno tím, že nabízí mnoho výhod, velmi příjemné uživatelské zázemí a také tradici prověřených značek. Současně všechny tyto loterie patří mezi ty, které aktivně prosazují tzv. hraní s rozumem. To znamená, že samozřejmě nabízí fér hru, ale současně se snaží své hráče varovat před možnými riziky hraní. Hlavními zásadami zodpovědného hraní proto jsou:

  • brát hru jako zábavu a neprosázet víc, než si můžete dovolit prohrát,
  • nehrát na dluh,
  • nečekat zbohatnutí ani řešení finančních obtíží,
  • hraní podle pravidel bez alkoholu a bez stresu atd.

Kde zkontrolovat výsledky Sportky

Jedna z nejstarších herních společností Sazka nabízí hraní Sportky nejen online, ale stále i v kamenných pobočkách a pointech. Kontrola výhry pak také může probíhat různými způsoby. Například manuální kontrolou na pobočce, nebo její kontrolou vůči dostupným přehledům. Nejjednodušší je pak online porovnání. To se hodí především, když sázíte online. Výhru totiž můžete zjistit ihned po losování. Navíc se nemusíte bát, že byste o ni přišli nebo že byste ztratili tiket. Ten je totiž uložen ve vašem profilu a máte k němu přístup i kdykoli zpětně.

Kde zkontrolovat výsledky EuroJackpotu

Naprosto stejně pak fungují pravidla pro kontrolu tiketu EuroJackpotu. Pro ten dokonce existuje nástroj nazývaný Checker. Zde si svá vsazená čísla rychle zadáte a okamžitě můžete porovnávat, jestli souhlasí s těmi vylosovanými. Tato kontrola může probíhat absolutně odkudkoli, je dostupná online, je rychlá a rozhodně se nemusíte obávat žádných chyb. Pokud vám to nestačí, nechte si poslat výsledky losování třeba na svůj e-mail.

Kde zkontrolovat výsledky Korunky

Také Korunku můžete využívat pěkně z pohodlí domova nebo na cestách. Nebo si vsadit na pobočce Tipsportu nebo Chance. To je jen na vás, klidně varianty kombinujte. I v kontrole výhry pak Korunka není nijak pozadu. Nabízí hned několik variant:

  • můžete sledovat živé slosování přes web Korunky a být u toho hned,
  • nebo se dostavit na pobočku Tipsportu či Chance a tiket si nechat projet zařízením fyzicky,
  • využít můžete i online kontrolu, pokud máte účet na Tipsportu nebo Chanci,
  • nebo využijte šikovnou mobilní aplikaci.

I příjemné dobrodružství a chvíle napětí, které vám poskytne hraní některé z hazardních her nebo vsázení, si můžete užít opravdu odkudkoli. Navíc využíváním elektronických prostředků při sázení šetříte i přírodu, a to tím, že si nenecháváte tisknout papírové sázenky.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Účast na hazardních hrách se zakazuje fyzické osobě mladší 18 let.

Související…

Čísla loterie na Filipínách trefilo 433 lidí. Jak je to možné a jak pravděpodobné?
Jan Handl

foto: Vysledky.org, zdroj: Vysledky.org

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...