fbpx

BPWCR spustilo příjem přihlášek do 3. ročníku úspěšného projektu Akademie pro začínající podnikatelky - Academy for Women Entrepreneurs (ve zkratce AWE) v Čechách

Zveřejněno: 15. 12. 2022

Program AWE cílí na podnikavé ženy a otevírá přihlášky do 3. ročníku. AWE před třemi lety iniciovala americká vláda, nyní již  funguje v 80 zemích světa. Cílem programu je oslovit do roku 2025 50 milionů žen s cílem poskytnout jim potřebnou podporu k tomu, aby své nápady proměnily v úspěšné podnikání. V České republice projekt realizuje právě Business & Professional Women CR (BPWCR) za podpory Velvyslanectví USA v ČR.

Nepropásněte příležitost

BPWCR propojuje podnikavé ženy a pomáhá jim plnit jejich sny - pomohly jsme nastartovat již mnoho projektů (úspěchy našich vítězek – AWE 1 Helena Bartošová s Filharmoništěm a AWE 2 Klára Hrdá se Semenařím se Semínkovnou – a nejen jich – mluví za vše) a průběh našeho programu je nejlépe hodnocený ze všech celosvětově zapojených zemí, proto nepromarněte svou šanci a zapojte se také!

awe o projektu rocnik 3 3011 2022 v2 page 0001

Akademie AWE je certifikovaný vzdělávací projekt, určený začínajícím podnikatelkám nebo ženám s podnikatelským plánem. Studium je založeno na programu DreamBuilder, vyvinutém prestižní Thunderbird School of Global Management Arizonské státní univerzity. Během čtyřměsíčního intenzivního programu (březen až červen 2023) na účastnice čeká 13 online lekcí v angličtině, které doprovází pravidelná týdenní setkávání, v češtině, s lokálními facilitátorkami. Úspěšné absolventky získají prestižní certifikát Thunderbird School of Management a také máte možnost se zapojit do soutěže o výhru 50.000,- Kč za nejlepší projekt.

Přihlášky přijímají již nyní, jejich uzávěrka je 31.1.2023. Vybráno bude 45 žen.

Akademie AWE začne 8.3.2023.

Související…

Radka Murasová: Podnikání se na Karlovarsku říká superhrdinská disciplína
Klára Kutilová

foto: AWECR, zdroj: AWECR

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...