fbpx

Chloupky už dávno nemají své funkční vlastnosti jako před mnoha desetiletími. Dnes jsou z estetického hlediska nežádoucí. Ovšem neustále rostou a rostou. Pokud nevíte, jak na ně.

Zveřejněno: 29. 12. 2021

Sice se tu a tam objeví módní vlny, kdy si nějaká celebrita vyjde s neoholeným podpažím, jde ovšem spíš o módní výkřik nebo ultimativní postoj určité skupiny žen. Hladká pokožka je i tak stále žádoucí. Proto nohy a podpaží mají být bez chloupků.

Některé ženy bojují s chlupy nad rtem i na bradě, prsou, břichu i rukách. Každá chce, aby oholení mělo co nejdelší efekt, nebo aby pokud možno chloupky už nerostly vůbec. Máte spoustu možností. Elektrický epilátor, který chlupy vytrhává, je bere i s kořínky, takže chloupky nevyrostou třeba i měsíc. Pak jsou ale citlivá místa, kde je bolestivé tyto chloupky vytrhávat.

Znáte laserový epilátor?

Na ně můžete vzít IPL epilátor, kdy je pod povrch pokožky vysláno elektrické pulzní světlo, jež zde tepelně eliminuje chloupky i s kořínky. Některé zmizí zcela, jiné vyrostou rovněž za několik týdnů. Různé technologie epilace platí zejména na tmavé chloupky, protože pigment lépe pohlcuje světelné, laserové a jiné pulsy. To je dobrá zpráva.

Laserový epilátor vám pomůže zbavit se chloupků po několik týdnů i na citlivých místech těla.

Světlé chloupky jsou sice více nezničitelné, na druhou stranu nejsou tak vidět, tak vás to nemusí tolik trápit. Laserový epilátor vám tedy pomůže zbavit se chloupků po několik týdnů i na citlivých místech těla. A je skvělé, že dnes si jej můžete koupit i na domácí použití, protože ještě nedávno jste museli za různé procedury spojené s touto technologií platit v kosmetických centrech. Dnes si můžete epilaci dopřát doma v klidu, kdykoli budete mít čas, a nemusíte se nikam objednávat a uzpůsobit tomu svůj program. Je to určitě jedna z investic, které se vyplatí.

Související…

Kozí žluč či netopýří krev? Nejde o čarodějný lektvar, nýbrž o podivné předchůdce dnešní depilace

foto: Depositphotos, zdroj: NOTINO

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...