fbpx

Pikniky patří bezkonkurenčně mezi velmi oblíbenou aktivitu teplých letních dní, kterých se nám během prázdnin zrovna nedostávalo. O to víc si ale užíváme slunečné dny, které přišly s babím létem.

Zveřejněno: 10. 9. 2021

Rande s drahou polovičkou, posezení s kamarády, sraz s rodinou, studijní příprava se spolužáky, to vše lze spolu s piknikem ideálně kombinovat! Tato aktivita má však stále za sebou i tu stinnou stránku. K uspořádání takového pikniku se váže i nakupování, příprava, přepravování pokrmů a následné umývání použitého nádobí, přepravek a podobně. Wolt však přináší novinku v podobě dovozu jídla přímo na váš piknik!

Wolt znám již delší dobu a stejně tak dlouho využívám jejich služeb. Myslím, že všichni moc dobře známe, když člověk přijde po náročném dni z práce či ze školy, a poslední, na co má pomyšlení, je trávit hodiny času v kuchyni nad vařením a následně uklízením nádobí a kuchyně. Proto jsem velmi často využívala Woltu a nechávala si dovézt jídlo až domů bez starostí.

Koncept ve spojení Woltu a pikniku byl pro mě však překvapením. Nenapadlo mě, jak může být příjemné lehnout si na čerstvém vzduchu v mých oblíbených Riegrových sadech na deku vedle mé drahé polovičky a na pár kliknutí si objednat jídlo, které mi kurýr donese až pod nos. A jelikož jsem ve všem ráda v obraze, musela jsem to hned běžet vyzkoušet! Možností na objednání byla opravdu spousta! Na výběr v aplikaci je velké množství restaurací, brunchů, chlebíčků, tapas a všeho možného i nemožného. Pro milovníky vína, bez kterého si já osobně nedovedu svůj piknik představit, byla k dispozici i velká nabídka nejrůznějších vín či jiných alkoholických i nealkoholických nápojů.

Největší starostí u celého procesu bylo shodnout se se snoubencem na vhodném piknikovém menu. Následně už bylo vše zařízené doslova během pár kliknutí! Mezi odesláním objednávky a jejím doručením uběhla sotva půl hodinka. Mimochodem, během čekání na jídlo se můžete zabavit klikací výzvou, ve které se snažíte pokořit rekord Woltu – 65 kliknutí za pět sekund! V mém případě se rekord pokořit nepodařilo – skončila jsem na čísle 43, každopádně mě tato výzva zabavila na celou dobu do doručení.

Po necelé půlhodině nám zavolal kurýr, upřesnil si místo předání a přivezl nám to nejlepší, co námi vybraná restaurace nabízela. Hned po rozbalení bylo patrné, že jsme při objednávání měli opět velké oči a že tohle přeci nemáme šanci sníst. Omyl! Jídlo bylo výborné, skvěle připravené a ideální i pro nadšence sociálních sítí – velmi instafriendly! Nebyl tedy problém během našeho dvouhodinového dýchánku v parku sníst všechno, co nám bylo naservírováno.

Pikniků mám za sebou již hodně a žádný nechci znehodnotit, ale tento patří bezpochyby na první příčku všech mých pikniků! Skvělé jídlo, žádné starosti s nakupováním a přípravou, přehledné objednání skrze aplikaci na pár kliknutí, milý přístup kurýra a krásné připomenutí, že léto a pikniková sezóna ještě stále nekončí! Užijte si i vy záblesky babího léta a vyrazte na piknik s Woltem!

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...