fbpx

Chcete ochránit před koronavirem sebe a své okolí? Měli byste sáhnout po zvlhčovači vzduchu. A pokud hledáte ideální design, pomůže vám značka Bayby

Zveřejněno: 25. 3. 2021

V poslední době je koronavirus tématem číslo jedna nejen v médiích, ale i v lidských životech. Výrazným pomocníkem v boji proti nakažení je vitamín D, procházky na čerstvém vzduchu, minimum stresu a posilování imunity. V domácnosti se pak naše pozornost zaměřuje na pravidelnou dezinfekci nejen rukou, ale i povrchů. A poté je tu ještě jedna věc, která může pomoci a měla by být nedílnou součástí každého domova při podzimním a zimním období – a tou je zvlhčovač vzduchu.

Důležité je nejen posilovat imunitu

Koronavirus se nyní skloňuje ve všech pádech a všichni se snaží maximálně chránit. A tak do sebe cpeme vitamíny, snažíme se nestresovat, chodit do přírody, posilovat imunitu cvičením a chránit sebe i své blízké pomocí roušek, dodržováním rozestupů i pravidelnou dezinfekcí nejen rukou, ale také domácnosti. Ale je tu ještě jedna věc, která může v boji s koronavirem pomoci, a tou je zvlhčovač vzduchu.

Sáhněte po zvlhčovači

Podle odborníků totiž prostředí, kde je velmi nízká vlhkost, zabraňuje našemu imunitnímu systému, aby dokázal bojovat s respiračními onemocněními, mezi které právě covid patří. A právě v chladných měsících, kdy ještě navíc hodně topíme, se vlhkost vzduchu v našich domovech snižuje. Jak ji zvýšit?

bbh 8002 1

Pořiďte si zvlhčovač vzduchu, třeba ten ultrazvukový od Bayby. K dostání je několik typů, jež mají moc hezký design, který se bude líbit především dětem.

Co můžete od zvlhčovače očekávat?

Ultrazvukové zvlhčovače od značky Bayby mají nádržku o objemu 3,7l s dobou provozu až dvanáct hodin. Jsou vhodné do místností do 25 m², produkují studenou páru, a tím pádem neovlivňují teplotu v místnosti.

bbh 8001 2

Potěší vás absolutně tichý provoz, indikace stavu vody, takže pokud se voda vyčerpá, dojde k vypnutí přístroje. Výhodou je i to, že není potřeba dokupovat žádné filtry.

Související…

Proč je výroba vakcíny tak pomalá? Zdržují ji dodavatelé substancí i lahviček
Eva Doležalová

foto: Bayby, zdroj: Bayby

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...