fbpx

Pokud sháníte parfémy pro nadcházející letní sezónu, zapomeňte na těžké vůně, které jste používali přes zimu, spíš se zaměřte na svěžest

Zveřejněno: 12. 6. 2020

V současné době je na trhu k dostání celá řada parfémů, přičemž některé jsou méně kořeněné, jiné zase naopak více ovocné. Pokud sháníte parfémy pro nadcházející letní sezónu, zapomeňte na těžké vůně, které jste používali přes zimu, spíš se zaměřte na svěžest. V následujících řádcích vám představíme dámské i pánské parfémy, jež mají obrovský úspěch.

CK Everyone

Jestliže hledáte parfém, jenž dokonale padne vám i vašemu partnerovi, nadchne vás CK Everyone. Calvin Klein vyrábí takzvané unisex parfémy, přičemž CK Everyone se vyznačuje povznášející vůní s nádechem pomeranče a zázvoru.

Samotný flakón si vás podmaní svou jednoduchostí. Zdobí ho elastický pásek, který odkazuje na spodní prádlo značky.

YSL Black Opium Neon

Ženám perfektně sedí YSL Black Opium Neon. Parfém je pro letní dny jako stvořený, neboť vyniká orientální květinovou vůní. Jedná se o naprostou novinku, která se na trhu objevila teprve v letošním roce. Vůně je kontrastní, má nádech citrusů a tmavé kávy.

Tiffany & Love

Další parfémová voda Tiffany & Love má zářivou, magnetickou a smyslnou vůni imitující lásku. Květinová vůně s dřevitým závěrem je plná emocí. Už při přivonění si vás parfém podmaní a nebudete chtít žádný jiný.

Hugo NOW

Potěšte i svou drahou polovičku a kupte svému muži smyslný parfém Hugo NOW. Jedná se o limitovanou edici. Podtrhuje mužnost, sebevědomí i sílu. Jestliže je váš partner energický, vůně s citrónovým nádechem je správnou volbou.

Stronger With You Freeze

Ještě máme jeden tip na pánský parfém, tentokrát od značky Armani. Jedná se o nový parfém Stronger With You Freeze s elegantní a výraznou vůní. Hlavu tvoří limetka, srdce zase šalvěj a levandule. Pokud váš muž miluje citrusové a dřevité aroma, je tento parfém pro něj jako stvořený.

Související…

Parfumérka Kateřina Nováková: Přírodní voňavky škodí víc než syntetika
Klára Ponczová

foto: Shutterstock, zdroj: Notino.cz

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...