fbpx

Staňte se svými vlastními léčiteli a aktivujte své schopnosti samoléčení

Zveřejněno: 9. 3. 2020

Záplava informací, znečištění životního prostředí, nové formy potravin, stres v každodenním životě a stále nové mediální příležitosti, které rozptylují naši mysl. Naše životní podmínky se během krátké doby změnily a naše tělo, mozek a duch se musí přizpůsobovat novým okolnostem stále rychleji.

Dnes stojíme na prahu změny a je čas na novou éru zdraví a léčení. Potřebujeme nové pohledy, modely a přístupy, které se "dívají pod povrch" příznaků. Musíme stále více hledat zdroje těchto problémů a ptát se sami sebe, zda žijeme v prostředí, které je dobrým základem pro zdravý život. Protože naše tělo bylo stvořeno tak, aby bylo zdravé, ne nemocné. A každé tělo má přirozený systém pro vytvoření tohoto stavu "léčení" v nejkratším možném čase, tedy pokud jsou okolnosti správné.

Samoléčení online a zdarma

Aby byl tento fenomén samoléčení znám a přístupný všem lidem, můžete tenhle online kongres zhlédnout zcela zdarma. Během sedmi dnů se na základě odborných informací a inspirativních i emocionálních příběhů dozvíte, co je tajemstvím samoléčení.

Naše tělo má obrovské schopnosti. Proč je někteří mají a jiní ne? Jaké jsou klíče pro holistické zdraví těla a mysli a co by to pro náš svět znamenalo, kdyby byly tyto klíče přístupné všem?

Zajisti si teď zde své místo zdarma

Aktivujte své schopnosti samoléčení. Nyní se můžete bezplatně zaregistrovat a připojit se k nám od 10. března. Začínáme novou éru léčení. Buďte tedy při tom, když přední světoví odborníci různých oborů zpřístupní téma holistického léčení pro každého.

Summit předních odborníků

Během sedmi dnů se podíváme společně s následujícími špičkovými odborníky pod povrch příznaků nemocí a vytvoříme nové chápání nemoci a léčení:

  • Deepak Chopra
  • Joe Dispenza
  • Gregg Braden
  • Anita Moorjani
  • Bruce Lipton
  • Michael Bernard Beckwith
  • Kelly Brogan
  • ... a mnoho dalších

Léčení může být složité a velmi osobní, ale může se také odehrát spontánně během chvilky. Díky inspirativním a emocionálním příběhům od těch, kteří si tímto léčením prošli, a také díky vědeckému zázemí a moudrosti ze všech dob a kultur zjistíte, co funguje, co nefunguje a proč.

Související…

Může i po devadesátce: Čím inspiruje ženy nejstarší modelka světa
Milada Kadeřábková

zdroj: Heal Summit Česko

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...