fbpx

Máma ví, co je dobré – takové je motto prvního ročníku spotřebitelské ankety, kde samotní rodiče rozhodnou o nejlepších výrobcích pro děti

Zveřejněno: 18. 2. 2020

Na internetových stránkách Mamavolba.cz můžete do konce února hlasovat o nejlepší výrobky pro děti a rodiče. Zvolit si lze z produktů téměř padesátky značek, které se do projektu zapojily. A i když se anketa jmenuje MAMAvolba, tatínkové ani jiní rodinní příslušníci nejsou vyloučeni.

Hlasovat lze ve zjednodušeném hlasovacím formuláři pro všechny nominované kategorie, nebo ve formulářích, jež jsou na konci každé z kategorií. Tam lze připsat i slovní hodnocení nebo dopsat své favority.

Motivací k hlasování jsou i hodnotné výhry za více než 120 000 Kč od partnerů.

„Připravujeme i speciální hlasovací dny, proto se určitě vyplatí sledovat sociální sítě MAMAvolby,“ zmiňuje organizátorka a zakladatelka soutěže Michaela Švestková Červená. Ta dodává, že první myšlenku na založení podobné ankety měla už po narození dcerky, ale nakonec se k projektu dostala až po pěti letech. Pořád se ale drží stejné myšlenky: „Dát tápajícím rodičům ucelený seznam toho nejlepšího. Aby si vybrali na první dobrou.“

Motivací k hlasování jsou i hodnotné výhry za více než 120 000 Kč od partnerů. Po vyhlášení bude možné také soutěžit o vítězné výrobky. A soutěže o hodnotné ceny MAMAvolby se objeví i na Facebooku Flowee.

Související…

Co nám říkají děti žvatláním? Abychom na ně mluvili srozumitelně
Jan Handl

foto: Shutterstock, zdroj: MAMAvolba

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...