fbpx

Nové zastřihovače Panasonic I-Shape: Jak si užít přesné a velmi šetrné tvarování vousů

Zveřejněno: 27. 11. 2019

Zrychlující se životní tempo a stále vyšší nároky na bezchybný vzhled – to inspirovalo japonské technology společnosti Panasonic k vyvinutí revolučního multifunkčního zastřihovače vousů  a chloupků na těle pod označením I-shape ER-GY60.

Jeho tvůrci se inspirovali tradiční holičskou břitvou, která i nadále zůstává nepřekonatelným nástrojem pro důkladné oholení. Se strojkem se díky optimální ergonomii a I-shape designu velmi přesně a lehce pracuje, navíc se dostane i do těžko přístupných oblastí, což jistě ocení nejen muži, pro které je přístroj především určen.

Nasucho i namokro

Technologie speciálních ultratenkých břitů umožňuje používat strojek nasucho i namokro bez jakéhokoli podráždění. Zastřihovač je vybaven setem několika nástavců, zvládne tak hravě každý styling – od pouhého zastřižení vousů na požadovanou délku, po vytvoření žádaného tvaru nebo naprosto precizní vyholení požadovaných partií těla.

panasonic

Set obsahuje vše, co pro úpravu vousů (a vlastně nejen pro ni) potřebujete


Pro zastřihování vousů na jednotnou délku má strojek k dispozici 20 úrovní nastavení od 0,5 mm až po 10 mm. Nástavec na finální přesné tvarování ocení především majitelé knírů nebo náročnějších kreací, kteří díky němu dají úpravě vousů precizní tečku.

Rychle a efektivně

Pro rychlé a důkladné oholení je strojek vybaven ultra tenkým břitem, který je schopen odstranit chloupky až na 0,1 mm. Díky voděodolnému provedení jej lze používat přímo ve sprše. Nově je tento model vybaven i funkcí obousměrného zastřihování, což výrazně zkracuje čas holení, navíc flexibilní změna směru celý proces zjednodušuje a zpříjemňuje.

Luxusní design a provedení strojku, který na plné dobití potřebuje pouhou jednu hodinu, z něj činí nepostradatelného každodenního společníka moderního muže.

Související…

Pokrytectví jménem Gillette: Chlapi jsou hovada, ženské ať platí
Zdeněk Strnad

foto: Panasonic, zdroj: Panasonic

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...