fbpx

Vyhledávač zájezdů cKlub.cz sdružuje široký okruh cestovních kanceláří a ještě větší spektrum zájezdů

Zveřejněno: 2. 5. 2019

Přejete si zakoupit letní dovolenou za výhodné ceny? Bohužel najít levnou dovolenou není jen tak. K opravdu výhodným nabídkám potřebujete nejen dávku štěstí, ale především i znalosti a praktické tipy, kde hledat tu pravou. Poradíme, jak získat dovolenou snů za atraktivní ceny.

Najít levné zájezdy vyžaduje jisté zkušenosti a také úsilí. Naštěstí nemusíte být internetoví maniaci, abyste výhodné nabídky cestovních kanceláří odhalili. Hledání levné dovolené se odvíjí především od pravidelného monitorování nabídek. Výhodu budou mít ti, kterým nečiní problém porovnávat cenové nabídky, analyzovat získané informace a rychle se rozhodovat.

Hledejte slevové akce

Prvním ze seznamu úkolů je hledání slevových akcí. K tomu poslouží srovnávač a vyhledávač zájezdů cKlub.cz, který sdružuje široký okruh cestovních kanceláří a ještě větší spektrum zájezdů. Kromě srovnávače zájezdů můžete navštívit také stránky jednotlivých cestovních kanceláří. Těch jsou ale desítky. Proto je vždy lepší hledat přes srovnávač zájezdů, který nabídne opravdu širokou škálu cestovních kanceláří a turistických zájezdů.

Vybírejte ve vhodnou dobu

Druhým aspektem, který sníží cenu dovolené, je doba pořízení. Na dovolené vždy ušetříte při nákupu mimo hlavní sezónu. Proto, pokud plánujete dovolenou v červenci či v srpnu, nenechávejte nákup na poslední chvíli, raději se poohlédněte po first minute zájezdech. Vycestovat můžete klidně i mimo turistickou sezónu. Například dovolenou v Turecku, Egyptě či Řecku si užijete také v červnu či v září.

V posledních letech se ujal také super last minute, u kterého slevy dosahují 20 až 70 % a odjezd je do několika hodin.

Ani v hlavní turistické sezóně nebudete ztraceni. Pokud jste nerozhodní, nebo naopak čekáte na poslední chvíli, pak pro vás budou ideální last minute zájezdy. Jejich výhodou jsou až 40% slevy. U last minute zájezdů se ale musíte rozhodovat rychle. Poptávka po atraktivních nabídkách je totiž vysoká. V posledních letech se ujal také super last minute, u kterého slevy dosahují 20 až 70 % a odjezd je do několika hodin.

Pozor na omezené služby

Pozor si dejte na rozsah nabízených služeb. Pod atraktivní cenou se totiž mohou skrývat omezené služby. Některé cestovní kanceláře v rámci nízké ceny nenabízí služby cestovního delegáta v cílové destinaci. Před nákupem se vždy informujte, co vše cena dovolené zahrnuje, případně si prostudujte průvodce pro Turecko, Řecko či jinou destinaci, do které plánujete cestovat.

Využijte akční nabídky

Při hledání nevynechávejte také akční nabídky a nejrůznější bonusy. U mnoha zájezdů mají děti do šesti let pobyt zdarma. Atraktivní jsou také výrazné slevy na dovolenou pro osoby 50+. Mnohdy se jim říká seniorské slevy na dovolenou. Rozhodující je zpravidla věk, nikoliv statut důchodce, pokud vám tedy bylo padesát let, nebojte se na seniorské slevy zeptat.

Související…

Nic nenechte náhodě. Plánujte dovolenou jako profesionál na cKlub.cz
Komerční článek

foto: Shutterstock, zdroj: cKlub

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...