fbpx

Spousta zeleně a blízko na kolonádu – Spa Hotel Svoboda s vlastním zdrojem Josefova pramene v květnu otevírá po rekonstrukci

Zveřejněno: 15. 4. 2019

V květnu zaujme tradiční místo v přehlídce špičkových hotelů v Mariánských Lázních i Hotel Svoboda, který se už pro letošní sezonu po důkladné rekonstrukci opět otevře veřejnosti. Vysoký komfort ubytování a léčebných procedur obohatí nový bazén s nevšedním interiérem a novou kuchyní. 

lazne

Nové prostory nabízejí nový komfort


Spa Hotel Svoboda bude slavnostně znovuotevřen 12. května. Do klidné části Mariánských Lázní v Chopinově ulici, kde se hotel v blízkosti přilehlého Geologického parku i lázeňského centra se známou kolonádou a Zpívající fontánou nachází, přibudou noví hosté. Ocení větší dávku pohodlí, které jim rekonstrukce přinese.

Nový bazén i interiér

Tříhvězdičkový hotel je součástí komplexu architektonicky kouzelných budov, k nimž náleží ještě dům Margareta a Palladio. Dohromady nabízejí přes 130 jednolůžkových a dvoulůžkových pokojů kategorie Komfort, ale hlavně bohatou škálu lázeňské péče a wellness, jejichž možnosti od května rozšiřuje zrekonstruovaný bazén s vířivými proudy. 

lazne bazen

Nově zrekonstruovaný bazén s vířivými proudy


Aby se návštěvníci cítili co nejlépe, došlo k proměně interiéru, který získal atraktivní a zajímavý vzhled. Součástí zrekonstruovaného lázeňského centra Palladio je také sauna, parní lázeň a whirpool s relaxačními lehátky. Investice do zkvalitnění a zkrášlení hotelového komplexu jsou součástí rozvoje – v roce 2014 bylo v budově Palladio zrekonstruováno léčebné oddělení a vybudovány nové pokoje kategorie Komfort. Došlo i na výměnu výtahu a vytvoření bezbariérového přístupu k minerálním koupelím.

Vlastní pramen

Vzhledem k tomu, že má hotel svůj vlastní zdroj Josefova pramene, jednoho z nejkvalitnějších pro vysokou koncentraci CO2, byl rozšířen počet minerálních kabin a nové úpravy se dočkala pracoviště slatinných zábalů. Významné vylepšení zázemí hotelu Svoboda najdeme v kuchyni. Mistři kuchaři budou připravovat své bohaté menu na zcela novém zařízení a ve stylově obnoveném interiéru. 

lazne pitko

Výsledkem rekonstrukce je také krytý spojovací koridor a Lobby bar. K dispozici je společenská místnost s kulečníkem a  dětským koutkem. Internetový koutek u recepce je  pro hotelové hosty zdarma.

Související…

Nejluxusnější hotely světa. Víme, kam jezdí na dovolenou horních deset tisíc!
Jana Tobrmanová Čiháková

Slavnostní znovuotevření Spa Hotelu Svoboda a přináležejících budov přináší všem jeho hostům širokou paletu benefitů hotelového komplexu: vynikající umístění v klidu lesoparku, komfortní ubytování. Na autobusovou zastávku Kolonáda je to 50 metrů a tři kilometry od hotelu leží golfový klub Royal. Širokou nabídku kuchyně a příjemné prostředí restaurace Carlton, vlastní zdroj léčivého Josefova pramene a především nový bazén a interiér léčebného centra ocení náročnější klienti, páry i rodiny.

foto: Spa Hotel Svoboda, zdroj: Spa Hotel Svoboda

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...