fbpx

Hrátky se dají prožít i ve virtuální realitě. Bude nám to stačit?

Zveřejněno: 8. 2. 2018

Co hýbe světem erotiky v roce 2018? Umělé panny s umělou inteligencí, virtuální realita, sofistikované sex parties, klonování penisu nebo veganské kondomy.

Vzpomínáte na film Stepfordské paničky? Manželky obyvatel malého městečka prošly menší lobotomií a rázem se z nich staly krásné, usměvavé a poslušné ženušky (pozor!) na dálkové ovládání. V roce 1972 sci-fi, dnes realita. Umělé krásky nemají menstruaci, hormonální výkyvy a nestane se jim, že si nestihnou oholit nohy. Nemají názory, nálady a neodmlouvají. Nejnovější modely, které přináší rok 2018 jako žhavou novinku, mohou být navíc vyhřívané (v jakých partiích, to je jen a jen na vás). Takže se muži nemůže stát, že by k němu byla jeho nová ideální žena chladná.

sex robot e1477916886818

U umělé krásky s umělou inteligencí na neoholené nohy nenarazíte. Ani na nevhodné názory nebo odmlouvání.

Co se týče fyzičky, jsou umělé panny opět ve výhodě. Končetiny dovedou udržet nekonečně dlouho v pozicích, se kterými by i každodenní návštěvnice fitka měla problém, a bezduché výrazy ve tvářích jsou v době supermoderních technologií už také minulostí. Nejnovější (a nejdražší) umělé krásky jsou totiž obdařeny i umělou inteligencí. Dovedou obratně lichotit, chválit, a být tak svým majitelům ideálními společnicemi. Útěchou nám ženám z masa a kostí může být, že umělé krásky (zatím) neumí rodit děti a že nejsou zrovna zbožím běžně dostupným v supermarketu. Otázka ovšem je, kdo první vymyslí server na „sdílení“ těchto společnic. Bude to chtít jen velký sklad, který může zároveň sloužit i jako dům hrůzy.

Virtuální realita

Bryony Coleová, moderátorka oblíbeného podcastu Future of sex, přišla s tímto formátem právě kvůli vzniku virtuální reality. „V LA jsem v roce 2016 potkala dva chlápky, kteří mluvili o virtuální realitě a sexu. Prý stačí nasadit si brýle, rozhlédnout se a voilá, budou ve vířivce se třemi supermodelkami.“ To vedlo dnes slavnou moderátorku k zamyšlení. Jde o novou úroveň sexuálního prožitku, to bezesporu. Jaký však bude mít virtuální realita vliv na naše životy za pár let, až nepůjde o výstřelek určený bohatým, ale o běžně dostupnou službu či produkt? Budou spolu lidé za pár let normálně souložit, nebo to nechají na svých „vylepšených virtuálních já“? A co to udělá s mezilidskými vztahy?

shutterstock 635733758

Virtuální realita je sexy. Co ale udělá s mezilidskými vztahy a „normálním“ sexem?

„Ukázalo se, že virtuální realita má mnoho etických a psychologických důsledků, dá se na ni snadno vytvořit závislost,“ konstatuje Coleová. „Trend virtuální reality je a bude na vzestupu, protože svět, v němž žijeme, je stále bláznivější a více stresující. A svět virtuální reality je symbolem útěku před realitou, reálnými lidmi, vlastními nedostatky, vztahy a problémy.“

"Naklonovaný" penis

Sexuální trendy reagují nejen na nálady (ve společnosti), ale například také na potřeby a požadavky veganů. Jste-li veganem, vězte, že existuje veganský lubrikant, jehož výroba neohrožuje ani nikterak nevyužívá zvířata, a vy si tak můžete užít sex bez výčitek. Třeba s klonem penisu svého partnera. Ten si zase můžete vyrobit ze speciální sádry, jež je k dostání za pouhých 40 dolarů.

Pokud si odlitek partnerovy chlouby nechcete jenom vystavit na noční stolek, můžete ho poslat na klonovací centrálu a za pouhých 19.95 dolaru obdržíte umělý penis vyhotovený přesně dle odlitku. No, nekupte to...

Let´s have a sex party tonight

Pokud nejste fanoušky virtuální reality a preferujete reálné zážitky s lidmi z masa a kostí, je pro vás sex party to pravé. Sex parties už nejsou tabu, ale naopak trendem. Účast na nich patří ke společenskému statusu. Uzavírají se na nich obchody, probíhají obchodní jednání a networking.

shutterstock 650569549

Sex party jsou trendem především mezi společenskou smetánkou.

Čtěte také:

Nástup robosexuálů: Vědci učí roboty milovat
O gruppensexu a sexistických firmách v Silicon Valley – 1. díl
O konzervativních milovnících gruppensexu v Silicon Valley - 2. díl
Sex otvírá dveře v Silicon Valley – 3. díl

A kdo udává trendy v roce 2018? Podle serveru Womenshealth.com jednoznačně Emma Sayleová, zakladatelka legendárního klubu a sítě erotických služeb Killing Kittens. „Spíše než jen klasické party děláme stále více zážitkových událostí – kabaretních nocí a erotických večírků, společně s workshopy, sex coachingem, sex víkendy nebo kurzy nahé jógy,“ říká slavná sex byznysmenka. „Je to nová éra sex parties, kdy nejde jenom o grupáč, ale o vědomé zkoumání sexuality, posouvání hranic a zkoušení nových věcí.“

Pokud ale nemáte závratné jmění, nebo zrovna neoplýváte omračující krásou, do této uzavřené společnosti se nedostanete. Pro vstup do trendy sexuální společnosti musíte vyplnit vyčerpávající dotazník a samozřejmě poslat fotografii. Když vás tedy například mama Emma neshledá vhodnou kandidátkou či vhodným zámožným kandidátem, máte prostě smůlu. Ale nezoufejte, ani klasická swingers party není k zahození. A v roce 2018 už nebudete za její návštěvu vnímáni jako sexuální devianti, ale jako trendy, cool a open minded jedinci. Tak hodně štěstí s plastem, ve virtuální realitě nebo naživo na party.

foto: Shutterstock, zdroj: WomensHealth

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...