fbpx

Jak mít konečně úspěch u žen? Šest hodin v kuse drilovat flirt, tvrdí Princ 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

StreetGame je český byznys, který vede člověk s přezdívkou Princ. On a jeho kolegové patří mezi takzvané pick-up artists – profesionální svůdníky, kteří založili svoje buňky po celém světě. Někteří z nich získali velmi kontroverzní pověst kvůli svým misogynním postojům. Jak moc si tedy váží žen baliči ze Streetgame?

Zveřejněno: 27. 10. 2022

Přesto, že je Princ pick-up artist, v rozhovoru jsme od něj neslyšeli nic zvlášť šokujícího ani prvoplánově nenávistného. Povídali jsme si o tom, jak je důležité žít okamžikem a milovat jak sám sebe, tak i ženy. A taky, že je super umět balit holky na ulici, protože pak  máte „plný výběr“.

Princ,  který se na PUA scéně pohybuje už 10 let, považuje za svůj největší úspěch v práci s klientem to, když dotyčný založí rodinu nebo se ožení, případně obojí. My jsme cynicky předpokládali, že pyšný bude spíš na make-over bývalého incela, který je po absolvování výcviku oslovování žen na ulici schopný alespoň dvakrát týdně zasunout.

Co je to vlastně StreetGame? Sexuální hra, adrenalinová zábava nebo osobní koučink?

Pomáháme mužům se seznamováním, učíme je oslovovat ženy na ulici, ale pomáháme jim i s řešením vážných vztahů. Naučíme vás se úspěšně seznámit klidně s celou skupinkou žen najednou nebo třeba s krásnou dcerou, která je zrovna na nákupech s otcem.

Pokud potřebujete pomoci se ženami, buď se v tom budete plácat sám, anebo využijete služeb instruktora, který svádění učí několik nových mužů týdně, v mém případě už přes deset let. Při rozvodu se u soudu také můžete buď hájit sám, nebo si můžete zaplatit právníka. Jsme největší středoevropskou komunitou svádění, nestává se, že klient poptává něco, co bychom už mnohokrát úspěšně nevyřešili.

Jací bývají vaši typičtí klienti?

Je to různé. Ale muži, kteří měli dobře rozdané karty, tedy šťastné dětství, hodně kamarádů, pár dobrých raných sexuálních zkušeností, tolik naši pomoc nepotřebují. My jsme tu v první řadě pro ty, kteří roky strádali. Spektrum našich klientů je poměrně široké. Někdy chce osmnáctiletý student získat první zkušenosti, jindy přijde padesátiletý otec.

Někteří žáci sice už ve svém životě před kurzem spali s desítkami žen, ale bylo to jenom v rámci jejich sociálního kruhu a postrádali ten plný výběr. Teď mají díky našemu kurzu svůj milostný život plně pod kontrolou, nemusejí čekat na náhodu. Mohou si vybírat mezi dívkami kdykoliv a kdekoliv. 

Klienti nás vyhledávají jak kvůli touze zpestřit si svůj sexuální život, tak třeba kvůli vyřešení situace s manželkou. Občas ale chodí jenom kvůli zábavě – objeví se i takoví, kteří s ženami dávno žádný problém nemají a chtějí jen strávit sobotu vzrušující činností s příjemnými lidmi.

Myslíte, že se zhoršuje schopnost lidí komunikovat naživo?

Socializaci je třeba trénovat a pro každého je to jinak obtížné. Ale mnohdy jsou klienti sami sebou příjemně překvapeni a zjistí, že komunikace s dívkami je mnohem lehčí, než předpokládali. Prostor ke zlepšení je ale vždy.

Jak vás napadlo stát se pick-up artistou ? Jste dobrý v něčem, v čem ostatní zaostávají, a chtěl jste jim pomoct?

Naopak. Byl jsem na tom hrozně, měl jsem sociální fobii. Co se vzhledu týče, taky jsem si moc nefandil. Všichni se párovali, zatímco já stále čekal. Ze zoufalství jsem začal hodně číst naučnou literaturu, psychologii a evoluční biologii a na základě toho jsem na sobě začal pracovat. Překonával jsem svůj největší strach denně na ulici oslovovat neznámé ženy. Vedl jsem si záznamy o tom, co na ně funguje a co ne. A stále četl další a další knihy. Časem se kolem mě spontánně začali objevovat lidé se stejnými zájmy a před deseti lety jsme založili StreetGame.

Jak byste popsal tým ve StreetGame? Je tam někdo přirozený talent?

V našem čtyřčlenném týmu máme takový talent jeden. Ale i tam to chtělo obrovské množství tréninku, než mohl začít učit. Nadaní kluci často mívají problém popsat, co vlastně dělají a proč to funguje. Učitel potřebuje pochopení i pro žáka, který sám sebe považuje za ztracený případ. Musí být připraven vysvětlovat klidně i ty nejzákladnější principy lidské komunikace.

Kolik vaše kurzy stojí a co za ně účastníci dostanou?

Nejvíc se prodává tříhodinový „Kurz svádění na ulici“ za 2 999 korun pro tři studenty, na kterém instruktor předvádí situace, zadává cvičení, opravuje chyby. Pokud chcete být s instruktorem individuálně, platíte 5 999 korun. Dál pořádáme  „Výcviky“  uvnitř v pronajatém sálu, kde cvičíme modelové situace a skrze opakování si do svalové paměti drilujeme správná řešení. Na „Výcviku oslovení“ si muži nacvičují, jak ženu oslovit příjemně a empaticky, aby se nelekla. Nebo jak zastavit ženu, která má na uších sluchátka nebo jde hodně rychle. 

V listopadu pořádáme „Výcvik aktivní přitažlivosti“, kde budeme šest hodin v kuse drilovat flirt. Taky jezdíme na několikadenní Bootcampy v zahraničí, kde začínáme svádět holky už u snídaně v hotelu. Už jsme takhle byli například v Moskvě, Bělehradu, Bukurešti, Kyjevě a v dalších.

Máte nějaké zahraniční vzory?

Nehlásíme se k žádnému širšímu hnutí. Zaměřujeme se na to, co funguje. V něčem jsme první, v něčem milióntí. Pro lidi jsou důležité výsledky.

Čím se lišíte od ostatních pick-up artists?

Soustředíme se na to, co funguje, a pracujeme hlavně v terénu. Neděláme politiku ani nepopisujeme, jak by věci měly ideálně vypadat…

Není pick-up artistry také trochu propojeno s osobním rozvojem?

Pracujeme do hloubky. Rozhodně nestačí naučit muže pár hlášek a s těmi je vyslat do ulic. Je potřeba doopravdy rozvinout hluboké vnitřní sebevědomí, lásku k sobě a k ženám, odvahu, schopnost improvizovat... Existuje spousta drobných triků, jak si na ulici poradit. 

Setkali jste se někdy s lidmi, kterým nebylo pomoci? A z jakého důvodu tomu tak bylo?

Nelze pomoct lidem, kteří to sami nechtějí, kteří pro to nechtějí nic udělat. Kurz nestojí jen na tom, vyslechnout si pár triků. Člověk opravdu musí aktivně překonávat nepohodlí, pravidelně se socializovat a tím se vnitřně rozvíjet.

Povíte nám příklad success story, kterou jste zažil u vašich klientů?

Mám například žáka, který hned na prvním Kurzu na ulici poznal svou současnou manželku. Nedávno jejich dcerka oslavila první narozeniny. 

Jdeme s tím do hloubky, na rozvoj empatie i lásky k ženám provádíme konkrétní cvičení.

Myslím že na většině našich kluků je poznat, že byli na kurzu. Najednou se nesou trochu jinak, více se usmívají, chovají se vřeleji. Nachází se víc „teď a tady“. Víc si užívají život a mají sami sebe raději.

Dochází někdy při lovu ke konfliktům?

Nestává se, že by docházelo k nějakým problémům, že by třeba někdo byl zlý k ženám nebo k instruktorům. Spíš se lidé svého prvního kurzu trochu bojí, ale jak vidí přátelského instruktora a osloví prvních pár žen, rychle to opadne.

Řešíte s klienty konsent, tedy souhlas žen, a máte s nimi nastavené hranice. Případně jim říkáte, kdy už je pick-up art za hranou?

Nestává se, že by naši žáci chtěli porušovat něčí hranice. Spíš se žen trochu bojí a k prvnímu oslovení nebo prvním dotekům se musí hodně nutit, i když se je žena snaží všemožně podpořit. Pokud se žena při oslovení trochu lekne, nejde obvykle o zlý záměr, spíše úvodní neobratnost, kterou právě společně postupně vychytáme.

Chce to trénink, buď jaksi aktivně už od dětství, nebo ve zrychlené formě s námi, aby se lidé uměli příjemně a empaticky seznámit. Věříme také, že sama socializace je vždy léčivá, že důležité je být s jinými lidmi v pozorném dialogu.

Píšou vám také hejtři?

Ano, jako všem. Doufáme, že se objeví nějaká chytrá kritika k zamyšlení. Hlavní je pro nás ale osobní kontakt s ženami tam venku a s našimi přítelkyněmi. Tam vždy nejrychleji vidíme, co funguje a co ne.

Co byste vzkázali potenciálním zákazníkům? A kde vás mohou najít?

Pokud kdekoli uvidíte krásnou ženu, můžete se s ní příjemně a empaticky seznámit! Kdekdo je u toho nejdřív trochu nervózní, ale stojí za to strach překonat a postupně se v tom zlepšovat! Socializace je zdravá, zvedá náladu a tvoří pro všechny trochu příjemnější svět, kde si nejsme cizí. Mrkněte se na naše stránky, potkat se můžeme do pár dní.

Související…

Manosphere I.: O vražedné bublině incelů. Mužů v síti nedobrovolného celibátu
Olivie Doleželová

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...