fbpx

Je jedno, jestli svůj vztah počítáte na roky, nebo zatím na měsíce. Každé výročí je třeba řádně oslavit. Lámete si hlavu s tím, čím svou druhou polovičku překvapíte?

Zveřejněno: 25. 1. 2022

Dárek k výročí by měl být originální, zábavný a hlavně darovaný z lásky. My pro vás máme hned několik tipů.

Dárkové balení, jehož otevření není jen tak

První tip na dárek k výročí jsou dárkové Truhly a Bedny z e-shopu Manboxeo.cz. Jsou ručně vyráběné ze dřeva a dokonale opracované. Dárkové Bedny Manboxeo se otevírají přiloženým páčidlem, zatímco dárkové Truhly Damboxeo buď vyluštěním číselného kódu zámku z indicie, nebo přiloženou pilkou. O zábavu tedy bude při otevírání postaráno.

boxik

Co se týče obsahu, vyberte to, co bude dárkem k výročí pro oba. Zkrátka něco, co si užijete společně. Může to být dárková Bedna s luxusním šampaňským Moët, dárková Truhla plná luxusní čokolády nebo třeba dárkové balení s kvalitním moravským vínem. Vhodný dárek k výročí je určitě i dárková Bedna plná slaných i sladkých delikates, které si následně společně vychutnáte.

Společný zážitek a ochutnávka vlastního piva

Druhý tip na dárek k výročí vztahu potěší pivaře. Proč si společně neužít zážitek z vaření vlastního piva? E-shop Manboxeo.cz nabízí dva druhy pivovarů – nejoblíbenější evropský pivovar s jednodušší přípravou, nebo znovupoužitelný domácí pivovar Premium.

Pokud ale dáváte přednost cideru, určitě vás potěší, že e-shop Manboxeo.cz nabízí i tuto variantu. Užijte si společné chvíle netradičně a originálně.

Váš vtipný MiniKlon

Posledním tipem jsou MiniKloni. Ať už sháníte dárek k prvnímu výročí, nebo už jste spolu několik let, nad tímto dárkem se opravdu pobavíte. Postavičky v oblečku s vysokou kvalitou tisku slouží jako unikátní dekorace nebo měkký polštář – o to víc, že na ně můžete nechat natisknout libovolný obličej.

titulka

Stylizujte se do zábavné postavičky s recesivním prvkem, vyberte variantu v dárkové krabici a pak už jen sledujte pobavený výraz, až přítel originální dárek k výročí vytáhne. Vždyť co může být lepším dárkem než právě vy sami?

Související…

Originální dárek pro muže
Komerční článek

foto: Shutterstock a Rewild, zdroj: Manboxeo.cz

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...