fbpx

Praktický dárek pro muže, jako je nová sada nářadí nebo voda po holení, udělají muži určitě radost, ale nechtělo by to tentokrát vymyslet něco originálnějšího?

Zveřejněno: 7. 1. 2022

Přemýšlíte, jaký dárek by udělal muži největší radost? Vymyslet originální dárek pro muže je občas celkem oříšek. Rozlousknout to, co udělá muži opravdovou radost a jaký dárek opravdu ocení, nám často zabere i několik hodin přemýšlení. Máme pro vás tip na dárek pro muže, který bude originální nejen svým obsahem, ale i zábavou spojenou s jeho otevíráním.

A co to je? Originální Manboxeo bedna + páčidlo od Manboxeo.cz. Prostě pořádná dřevěná bedna pro chlapa, plná unikátních a originálních produktů. Je poctivě zatlučená hřebíky a dodávána s páčidlem. Už je vám to jasné? Ano! Aby se muž k dárku dostal, musí si ho nejdříve vypáčit. Dárkové bedny představují opravdu originální dárky pro muže, které vyrazí dech nejen jemu, ale i všem přihlížejícím.

Dárkové bedny pro muže ve více provedeních

Manboxeo dárkové bedny pro muže existují hned ve dvou provedeních. Prvním je klasická dřevěná, pečlivě zpracovaná a poctivě zatlučená Manboxeo bedna s páčidlem a druhým je bedna KPZ, tzv. krabice pánské záchrany, ve speciálním designu z opáleného dřeva. Ale nebojte, i do KPZky se musí muž dostat pomocí páčidla, takže o tuhle část zábavy obdarovaný určitě nepřijde.

Velký výběr dárků pro muže

Na Manboxeo.cz naleznete více než 250 unikátních obsahů Manboxeo beden – pro gurmána, masožravce, kafaře, whiskaře nebo třeba Manboxeo dárkovou bednu KPZ s domácím pivovarem Premium.

Bedna KPZ s domácím pivovarem Premium obsahuje tu nejlepší domácí sadu pro výrobu piva, která se pyšní vítězstvím v anketě Nejlepší domácí minipivovar v Evropě.

Z tohoto širokého výběru beden určitě vyberete ten nejlepší a nejoriginálnější dárek pro muže přesně podle chutí a preferencí obdarovaného. Všechny bedny jsou navíc vždy skladem a s dodáním do druhého pracovního dne.

Nejlepší dárek pro muže

Většina mužů zbožňuje pivo a každý správný pivař určitě už někdy přemýšlel o tom, že si někdy uvaří svoje vlastní. Možná už někdy vaření piva dokonce vyzkoušel, ale jeho snem je posunout své pivařské umění ještě o level výš. Bedna KPZ s domácím pivovarem Premium obsahuje tu nejlepší domácí sadu pro výrobu piva, která se pyšní vítězstvím v anketě Nejlepší domácí minipivovar v Evropě.

flowee bedny

Sada obsahuje ty nejkvalitnější suroviny, které používají i velké pivovary, pouze s tím rozdílem, že k vaření není zapotřebí žádný velký prostor. Díky tomuto domácímu pivovaru německé výroby se totiž v minipivovar může proměnit jakákoliv kuchyň se sporákem a základním vybavením.

Kromě domácího pivovaru nalezne obdarovaný v dárkové Manboxeo bedně i nejlepší snack v západní Evropě – křupavé chipsy Brown Bag Crisps, které skvěle podtrhnou chuť čerstvě uvařeného piva, a výborné sušené hovězí maso Jerkyboxeo.

Tak nezapomeňte

Až budete na internetu hledat vychytaný dárek pro muže, nezadávejte do vyhledávače slova jako praktický nebo univerzální dárek pro muže. Zapamatujte si Manboxeo dárkové bedny pro muže od Manboxeo.cz.

Manboxeo.cz – Prémiové produkty. Originální balení. Zážitek pro všechny.

Související…

Muži při sportu s publikem podávají vyšší výkony. Ženy to mají naopak
Kateřina Hájková

foto: Manboxeo.cz, zdroj: Manboxeo.cz

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...