fbpx

V mimořádně klidné části Prahy 5 probíhá v současné době výstavba nízkoenergetických řadových domů s vlastní zahradou. Nemovitosti v projektu nazvaném top‘ rezidence Pomezí nabízí výjimečné bydlení v přímém sousedství přírodního parku Košíře-Motol. Díky své prémiové lokalitě a funkčnímu řešení jsou jako stvořené pro moderní rodiny s více dětmi

Zveřejněno: 29. 12. 2021

Rozlehlý park Košíře-Motol, který navazuje na vznikající rezidenční areál, tvoří unikátní spojení městského života a přírody. Rodinné domy v dispozicích 4+kk nebo 5+kk jsou díky všudypřítomné vegetaci odstíněny od ruchu velkoměsta, přestože se nachází v těsné blízkosti centra Prahy.

Historické jádro je skvěle dopravně dostupné a samotné okolí nových domů na Praze 5 je plně občansky vybaveno.

Budoucí obyvatelé top‘ rezidence Pomezí se mohou těšit na kilometry cest a stezek, které začínají hned za jejich domovy. Jedinečné umístění nových domů přímo vybízí k rannímu joggingu v lesoparku Cibulka nebo odpolední procházce s kočárkem na vrch Vidoule. Bydlení v zeleni aktivně podporuje zdravý životní styl a je ideální pro všestranný rozvoj dětí.

Dětské radovánky na zahradě

Nic nerozzáří dětské oči víc než čerstvě napadaný sníh. Jedním z nezapomenutelných okamžiků zimy bývá moment, kdy děti vyběhnou ven a začnou stavět sněhuláka. Zahrady řadových domů v Praze-Košířích proto poskytují dostatek prostoru pro celou skupinu sněhuláků i pořádné iglú. Prostor vlastní zahrady je pro ratolesti bezpečnou zónou, kde si mohou naplno užívat hry a rozvíjet svou kreativitu pod širým nebem.

12 pomezi etapa 2 radovky def ext d6ad73 kopie

V top‘ rezidenci Pomezí se plní nejen přání dětí, ale i dospělých. Svažující se část zahrady se dá využít jako zahrádka s čerstvými bylinkami, ambicióznější majitelé mohou pomýšlet i na vinohrad. Stačí na jaře vysadit vinnou révu a splnění snu o vlastním vínu je jen otázkou času. V nabídce jsou nyní rodinné domy s užitnou plochou až 223 m2, jejichž dokončení je plánované na rok 2023.

Související…

I město může být místo pro skvělé lidi: 10 tipů, jak se v něm cítit líp než doma
Klára Ponczová

foto: top‘ rezidence Pomezí, zdroj: top‘ rezidence Pomezí

Galerie

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...