fbpx

Abyste zaujali fanoušky, měli byste si určit až tři témata, která s vámi souzní. Ty potom na síti rozvádějte. Budete se věnovat sportu, malbě, make-upu? Nebo třeba budete sledovat nákupní akce?

Zveřejněno: 30. 9. 2020

Žít dnes na sociálních sítích je mnohem výhodnější než kdy dříve. Vlivem současných omezení se lidé přesouvají na sítě, a ty se tak plní spoustou nových účtů. Přejete si i vy vydělávat na platformě, která frčí? Poradíme vám, jak získat fanoušky.

Základem je dokonalá fotka

Myslíte si, že na profilové fotce nezáleží? Mýlíte se. Podle webu ŽijÚspěšně.cz, kde naleznete i článek o tom, jak získat sledující na Instagramu, je právě kvalitní fotografie klíčová pro vznik dostatečné fanouškovské základny. Nemusíte mít přitom nejlepší fotoaparát na trhu, abyste dokázali svou profilovkou a následnými příspěvky zaujmout. Postačí vám klidně kvalitní foťák na mobilu.

Určete si, čemu se chcete věnovat

Váš život je určitě zajímavý. Abyste však zaujali i fanoušky, měli byste si určit až tři témata, která s vámi souzní. Ty potom na síti rozvádějte. Budete se věnovat sportu, malbě, make-upu? Nebo třeba budete sledovat nákupní akce? Fanoušci si vás najdou podle vašeho zaměření.

Je to jen a pouze o vás

I když se budete věnovat něčemu naprosto neosobnímu, jako je například fotografie přírody nebo třeba hon na bouřky, měli byste se v příspěvcích s fotografiemi objevit i vy. Jednou za čas je právě pro budování vaší fanouškovské komunity důležité, abyste na fotkách byli zobrazeni.

Když se podělíte o své pocity a každý příspěvek opatříte vtipným a kvalitním komentářem, zaujmete mnohem více lidí.

Účet je věrohodnější a značí, že vám skutečně jde o to, abyste lidem něco předali. Pokud jste módní blogerkou, nepostačí, když budete komentovat, jaké překrásné dámské plavky vynesly světové celebrity, měla byste je být schopna prezentovat také.

Příspěvky komentujte

Abyste zaujali, vždy svůj příspěvek s fotkou okomentujte. Pouhá fotka nemá tolik výpovědní hodnoty a je možno si ji interpretovat mnoha způsoby. Když se podělíte o své pocity a každý příspěvek opatříte vtipným a kvalitním komentářem, zaujmete mnohem více lidí. Přejeme vám, ať získáte co největší počet sledujících.

Související…

Influencerka Petra LovelyHair: V pandemii padají masky, ukazují se charaktery
Michaela Šedo

foto: Shutterstock, zdroj: ŽijÚspěšně.cz

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...