fbpx

MAXI půjčovna dodávek Praha nabízí dodávky už od 600 Kč na den. Nemá nijak omezené kilometrovné ani hranice. S dodávkou si klidně můžete cestovat po Evropě a nebudete nic připlácet

Zveřejněno: 27. 8. 2019

Osobní automobil má dnes téměř každá rodina, bez něj jde žít jen těžko. Dodávku však vlastní málokdo, i když i ta je občas potřeba. Jakmile se stěhujete nebo je třeba nutné převézt nový nábytek z obchodu. V takových situacích je ovšem výhodnější si ji půjčit.

Sdílení majetku dnes funguje lépe než kdy dřív. Lidé chápou, že není nezbytné všechno vlastnit. Pokud něco nepoužíváte často, vypůjčení je lepší variantou. A málokdo využije dodávku denně, když ji nepoužívá k podnikání.

Od 600 Kč na den a bez omezení

Pro jednorázové úkony, několikadenní vyklízení půdy či stěhování se určitě vyplatí dodávku zapůjčit. Alternativou je samozřejmě domluvit si služby stěhováků či autodopravy. Když si však půjčíte dodávku, budete pány svého vlastního času a den si uspořádáte jen podle sebe.

V půjčovně máte na výběr z 50 různých dodávek. Jako bonus navíc ke každé dodávce dostanete zapůjčenou GPS navigaci zdarma.

Drahé to není. Například MAXI půjčovna dodávek Praha nabízí dodávky už od 600 Kč na den. Nemá nijak omezené kilometrovné ani hranice. S dodávkou si klidně můžete cestovat po Evropě a nebudete nic připlácet, jak je tomu zvykem u jiných půjčoven. V půjčovně máte na výběr z 50 různých dodávek. Jako bonus navíc ke každé dodávce dostanete zapůjčenou GPS navigaci zdarma. Dálniční známka pro ČR je samozřejmostí.

Půjčovna řeší formality za vás

Každá dobrá autopůjčovna udržuje své vozy v perfektním stavu. Dodávku si tedy pouze převezmete a nic jiného neřešíte. Nemusíte se obávat, že by vás cestou zklamala.

Pokud si domluvíte dlouhodobý pronájem dodávky, jistě vás potěší, že není nutné řešit ani povinné ručení. Tohle všechno obstará půjčovna dodávek.

Připravte si doklady a kauci

Zapůjčení dodávky vyřídíte rychle. Fyzická osoba potřebuje jen občanský a řidičský průkaz a vratnou kauci ve výši 20 tisíc až 40 tisíc korun. Živnostníci se musí navíc prokázat živnostenským listem, právnické osoby výpisem z obchodního rejstříku.

A kde si vybrat? Buď online, nebo při osobní návštěvě. MAXI půjčovna se na vás těší na Praze 9.

Související…

Chcete si usnadnit stěhování a ušetřit? Půjčte si dodávku
Komerční článek

foto: MAXI, zdroj: MAXI, půjčovna dodávek a užitkových vozů

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...