fbpx

Čím více nákladu do ní naskládáte, tím méně cest budete muset absolvovat. Zaplatíte tak půjčovně dodávek méně za pronájem a ušetříte i na spotřebě

Zveřejněno: 13. 5. 2019

Stěhování představuje nelehkou organizační záležitost. Musíte naplánovat, kdy se bude konat, kolik času si na ně vyhradíte a také čím vše odvezete. Pokud se rozhodnete stěhovat svépomocí, což má své výhody (kontrola nad všemi věcmi, ušetříte za stěhovací firmu apod.), bude vám chybět jedna věc, bez které se neobejdete. Něco, do čeho všechen nábytek a vybavení naložíte. Ideálním řešením je pronajmout si na pár hodin či dní dodávku.

Větší dodávka, méně přejíždění

Jak by měla taková dodávka na stěhování vypadat? Prvním kritériem musí být velikost. Čím více nákladu do ní naskládáte, tím méně cest budete muset absolvovat. Zaplatíte tak půjčovně dodávek méně za pronájem a ušetříte i na spotřebě pohonných hmot. Pokud své stěhované věci úsporně zabalíte, přestěhování průměrně velkého bytu můžete zvládnout i na jedno či dvě otočení.

Stěhujte bezpečně

Při stěhování je velmi důležitá také bezpečnost převážených věcí. Proto se velmi hodí, když půjčovna dodávek poskytuje k vozidlům samotným také další příslušenství pro stěhování.

Díky pevným stěnám a uzamykatelným dveřím bude veškeré vaše vybavení v absolutním bezpečí.

Fixační kurty a popruhy vám dostatečně zajistí náklad, rudl vám zase usnadní manipulaci s těžkými a objemnými předměty. Plánujete-li stěhovat velmi velký náklad, zauvažujte, jestli si v půjčovně dodávek neobjednat i přívěs. Může být jak krytý, tak bez střechy. Díky pevným stěnám a uzamykatelným dveřím bude veškeré vaše vybavení v absolutním bezpečí.

Na pár hodin i několik dní

V závislosti na vašem odhadu, jak dlouho vám stěhování bude trvat, si lze dodávku zapůjčit na pár hodin i na několik dní. Jestliže by vám krátkodobý pronájem vyhovoval a potřebovali byste takové vozidlo zapůjčit i na delší čas, půjčovna dodávek nabízí i dlouhodobý pronájem v řádu několika desítek dní.

Související…

Chcete se zbavit stresu velkoměsta? Pokud nechystáte stěhování, máme čtyři tipy
Milada Kadeřábková

foto: Dodávky online, zdroj: Dodávky online

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...