fbpx

Organizátorka vyhlášených sexuálních večírků spouští "záchrannou aplikaci" 2 fotografie
Emma Sayleová

SafeDate má pomoci ženám a dívkám, které vyrazí na rande na slepo, nebo když se něco zvrtne, telefon sám informuje blízké

Zveřejněno: 23. 10. 2018

Killing Kittens je organizace, která už od roku 2005 pořádá všude po světě odvážné párty plné sexu. Večírky, kde se nejtajnější sexuální fantazie účastníků stávají skutečností. Společnost založená Emmou Sayleovou podporuje ženy každého věku a všech velikostí v objevování vlastní sexuality v relativně chráněném prostředí a bez odsuzování. Žezlo drží v rukou ženy. Muži se smí do intimních aktivit zapojovat jen tehdy, pokud jim to ženy dovolí.

Související…

Chcete vědět, kdy je nejlepší čas na sex?
Tereza Hermochová

S Emmou Sayleovou nedávno mluvila redaktorka Business Insideru. Jak tedy taková party probíhá? Abyste se na ni vůbec dostali, musíte poslat fotku a projít schvalovacím procesem. A laťka toho, jak byste měli vypadat, je posazena opravdu vysoko. Jako každý soukromý klub má i Killing Kittens svá pravidla. To, že vždy půjde o bezpečný sex, Sayleová negarantuje. „Všude jsou mísy plné kondomů, ale jsme přece dospělí. Nechodím po místnosti, nekontroluju a neříkám, navlíkni si to.

Někdy se zkrátka sejde opravdu sexy skupina a někdy stačí trochu ztlumit světla...

Ani v případě schvalovacího procesu nejde podle zakladatelky Killing Kittens o žádné estetické elitářství. „Jasně, že se neúčastní jenom supermodelky,“ konstatuje Sayleová a dodává, že posoudit vzhled a charisma člověka jenom podle fotky není nic jednoduchého. Někdy se zkrátka sejde opravdu sexy skupina a někdy stačí trochu ztlumit světla...

Rande na slepo

Kromě offline komunity existuje i početná komunita ve virtuálním prostoru, kde se můžete otevřeně bavit o sexu v jedné ze spousty chatovacích místností. Kromě offline party a online chatování pořádá Killing Kittens také sexuální workshopy a komunita okolo čítá přes osmdesát tisíc členů.

safe date

Jak funguje SafeDate krok po kroku


K početným aktivitám Killing Kittens nedávno přibyla ještě aplikace SafeDate, na kterou se podařilo sehnat peníze přes crowdfunding. A bodejť by ne. Kdo by v době Tinderu a Badoo nepodpořil aplikaci, která ženám umožní cítit se bezpečně, když vyráží na rande na slepo.

Jak to funguje?

Aplikace je vlastně geniálně jednoduchá. Naťukáte informace ohledně toho, kde, kdy a s kým se plánujete potkat. Ze svých kontaktů si vyberete člověka, kterému důvěřujete. Nastavíte čas, do kterého potvrdíte, že všechno proběhlo v pořádku, což vám aplikace ještě připomene. Když včas potvrdíte, nic se neděje. Kdyby se však něco zvrtlo a vy jste do určitého času nepotvrdila, aplikace odešle vyplněné údaje o schůzce vaší důvěrnici.

Můžete si bezstarostně randit a vaši blízcí se nemusí strachovat, jestli se jim ještě někdy vrátíte domů.

Vy si tak můžete bezstarostně randit a vaši blízcí se nemusí strachovat, jestli se jim ještě někdy vrátíte domů. Emma Sayleová se nechává slyšet, že SafeDate je teprve začátek a že do budoucna v Kittens plánují její propojení s některými z největších randících aplikací. Prozatím si SafeDate můžete v základní podobě stáhnout i u nás, zatím však pouze v angličtině. Anebo můžete jít na rande s tím, koho znáte.

foto: Profimedia, zdroj: Business Insider

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...