fbpx

Nejhorší milenci pod sluncem. Devět zlozvyků, ve kterých se snad nepoznáte 1 fotografie
Zdroj: Shutterstock

Bez fantazie, příliš mnoho zbytečných otázek, „půlminutový sex“, a ještě se naštve, když mu partnerka cokoli vytkne. Diskutující na Redditu odhalili, co dělá z mužů špatné milence. Tak co, pánové, poznáváte se?

Zveřejněno: 24. 10. 2023

Na subredditu r/ask někdo položil jednoduchou otázku – co dělá muže špatným v posteli? Zní to banálně a pravděpodobně o tom přemýšlí spousta žen i mužů. Nicméně při letmém pohledu na internet zjistíme, že se mužským výkonům v sexu příliš mnoho pozornosti nedostává.

Jak to ale tak na redditu bývá, lidé jsou pod rouškou anonymity často velice upřímní, a tak se nestydí sdělit i věci, které se na jiných sítích nevidí. Tady jsou některé z charakteristik, které dle diskutujících dělají z muže v posteli nešiku. 

1. Dělá něco i přesto, že jste mu vysloveně řekli, aby to nedělal

Nebo na druhou stranu nedělá to, o co jste ho požádali, aby dělal. „Měla jsem přítele, který mě vůbec neposlouchal, a když potřetí udělal i přes moje prosby, ať se toho vyvaruje, jednu velmi otravnou věc, doslova jsem zařvala: „Co to sakra děláš?“ To ho natolik vyvedlo z míry, že konečně přestal,“ svěřuje se jedna z diskutujících.

2. Příliš rychle se udělá

Párkrát je to v pořádku, pokud se to opakuje pravidelně, tak je to problém. Chlap, který skončí příliš rychle, znamená, že žena pravděpodobně nedosáhne orgasmu, nebo bude pod tlakem, aby vyvrcholila rychle.

Sex je dávání a braní, přesto někteří vnímají tento akt jako jednosměrnou ulici k orgasmu.

3. Je duchem jinde

Možná jste evidentně na pokraji vyvrcholení, a on náhle změní polohu či tempo. Je jedno, jestli má skvělou výdrž a dokáže souložit 55 hodin v kuse. Pokud během sexu nevěnuje pozornost své partnerce, je mu to všechno k ničemu. 

4. Myslí jen na sebe

Podle několika redditorů je sobecké dělat si, co chcete, aniž byste se zeptali, jestli je to v pořádku. Nejhorší dle nich je, když spolu sexuální partneři nekomunikují nebo nerespektují hranice toho druhého. Sex je dávání a braní, přesto někteří vnímají tento akt jako jednosměrnou ulici k orgasmu.

5. Nemá fantazii

Stejný zápal, ve stejný čas, na stejném místě, se stejnými polohami, úkony i sprostými slovy. Vždy přesně víte, čím začne a co bude následovat. Ničím vás nepřekvapí a ani nepotěší.

6. Klade příliš mnoho otázek

„Jeden kluk se mě jednou na něco ptal každých pár vteřin. Souhlas je velmi důležitý, ale ptát se každou chvilku, jestli jsem s polohou spokojená, už asi tolik ne. Sexting je pro mě skvělý způsob, jak předem zjistit trochu víc o tom, co někdo chce. Díky tomu je samotný sex plynulejší,“ uvedla jedna diskutující.

Je jedno, jestli má skvělou výdrž a dokáže souložit 55 hodin v kuse. Pokud během sexu nevěnuje pozornost své partnerce, je mu to všechno k ničemu. 

7. Nebuduje napětí a nemá rytmus

Sex nemusí být doslova jako tanec, ale měl by mít nějaký rytmus. Věci se musejí přirozeně vyvíjet a budovat. Asi tedy není úplně ok najednou přejít z pomalého pohybu do prudkého ataku. Dokonce i spontánní sex by měl mít nějakou gradaci.

8. Na nic se neptá

Pokud chce jeden z partnerů v sexu vyzkoušet něco nového, měl by předem tomu druhému o svých touhách říct a zeptat se, zda s tím souhlasí. Není to jen o tom podívat se na video a pak to prostě zopakovat. 

9. Naštve se pokaždé, když mu řeknete, aby dělal něco jinak

A pak řekne: „Ale všechny ostatní ženy, se kterými jsem spal, si tohle užívaly.“

Související…

Chcete opepřit svůj intimní život? Vyzkoušejte techniku Karezza
Milada Kadeřábková

foto: Shutterstock, zdroj: Reddit.com

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...