fbpx

Po práci legraci! Návrhář Macháček řádil na Colours až do kuropění 2 fotografie
Zdroj: Medialist

Lukáš Macháček patří mezi přední návrháře, jehož služeb využívá řada českých celebrit. Po náročném pracovním programu, kdy se na filmovém festivalu ve Varech staral od rána do večera o outfity desítky klientů, si odjel s přáteli odpočinout na legendární Colours. Hned v srpnu ho ale čeká opět pracovní kolotoč spojený s chystanou podzimní kolekcí.

Zveřejněno: 30. 7. 2023

„Na Colours jsem podruhé a poprvé na všechny dny. Je to pro mě tady relax, ve Varech jsem makal každý den do pozdních hodin. Ráno vrátit zapůjčené šperky a hned nato oblékat 10 lidí, tady v Ostravě můžu spát do tří do odpoledne, pak se najím a jdu zase na koncerty, to je pro mě příjemná změna,“ svěřil se oblíbený návrhář českých VIP, který čas na festivalu v Ostravě trávil ve společnosti svých přátel, včetně herečky Patricie Pagáčové.

lukas machacek instagram1

Lukáš Macháček s přáteli na Colours. Zdroj: Medialist


V Ostravě si tak nenechal ujít celou řadu koncertů českých i zahraničních hvězd a užíval si často party až dlouho do noci. „Největší zážitek byl asi koncert amerického rappera Macklemora, který jako jeden z mála těch největších hvězd nakonec letos dorazil, a pak taky set DJ NobodyListena, na který jsem zašel do glo clubu, to jsme si strašně moc všichni užili, byla tam neskutečná atmosféra,“ podělil se o své highlighty Lukáš.

Z Colours zamířil na krátkou dovolenou do italského Říma, kde vedle odpočinku bude možná čerpat také inspiraci, protože hned v srpnu začíná pracovat na své nové podzimní kolekci, kterou chystá představit v listopadu a bude určitě patřit k velkým událostem v českém módním světě.

Související…

Emma Smetana se na Colours odvázala! Líbačka proběhla přímo na podiu
Komerční článek

 

foto: Medialist, zdroj: Medialist.cz

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...