fbpx

Zasoutěžte si o billboard v místě vašeho výběru a přesvědčte se o efektivnosti venkovní reklamy

Zveřejněno: 15. 5. 2023

Chtěli byste si vyzkoušet, jaké to je mít svoji firmu na billboardu, ale nemáte s venkovní reklamou zatím žádnou zkušenost? Přesvědčte se o její jednoduchosti a účinnosti. Nyní máte jedinečnou příležitost zasoutěžit si o billboard v hodnotě 11 950 korun v místě podle vašeho výběru.

Plakátov.cz, jediný e-shop s billboardy, spouští další kolo oblíbené soutěže o reklamní plochu na měsíc zdarma. A tentokrát s doprovodem nové tváře, oblíbeného herce a baviče Petra Čtvrtníčka, se kterým se navíc v brzké době setkáte i v reklamách právě na Plakátov.cz.

„Vyhrát billboard? Proč ne! Zvlášť, když vám ho na Plakátově pomůžou navrhnout a vylepí. Jednoduchý jak facka,“ láká k zapojení se do soutěže Petr Čtvrtníček.

Do soutěže se mohou přihlásit jak noví zákazníci, tak i ti stálí. Stálý zákazník může v případě výhry získat určitě vítanou slevu v rámci kampaní, které standardně objednává, pro nové zákazníky je bonusem možnost vyzkoušení si celého procesu a kampaně bez jakýchkoliv vstupních nákladů.

Soutěž o billboard na měsíc zdarma probíhá v období od 15. 5. do 12. 6. 2023 a zúčastnit se jí může každý, kdo v uvedeném časovém rozmezí vyplní on-line formulář, kde stačí uvést své jméno, příjmení, název firmy, e-mailovou adresu a telefonní kontakt.

 

 

 

 

foto: Plakátov, zdroj: Plakátov

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...