fbpx
Zveřejněno: 8. 11. 2017

Dalo by se říci, že Martin Škoda je ve svých třiadvaceti letech opravdovým mistrem svého řemesla. Ostatně, jak jinak by přišel k několika mezinárodním oceněním z gastronomické oblasti? Mladý kuchař se v pořadu Jana Mühlfeita rozpovídal o svých začátcích, svých vzorech i práci v televizi. 

Své první jídlo uvařil Martin v osmi letech. A rozhodně se nejednalo o typický pokrm. Šlo o lentilkový dort s piškotama a pudinkem. Ve svých sedmnácti napsal knihu “Škoda nevařit - Kuchařka plná hudby”, která se stala třetím nejlepším debutem ve světě. Druhá kniha s názvem “Škoda nevařit - Kuchařka plná akce” vyšla v roce 2016. 

martin skoda

“Velký vliv na mě měla rodina. Ať už to byl vztah k hudbě, oblékání nebo kultuře,” říka Soběslavský rodák Martin Škoda.

Nyní se se sympatickým kuchařem můžete každé pondělí potkávat na obrazovkách TV Prima. Kromě pořadu v televizi vede ještě vlastní kurzy a podporuje kampaně za zlepšení stravování. Zkrátka o jeho gastronomických schopnostech opravdu nemůže být pochyb. Jaké jsou jeho nejsilnější osobnostní stránky koneckonců odhalil i talentový test Jana Mühlfeita.

Můžete se o nich přesvědčit v našem videu. V rozhovoru se dále dozvíte, kdo Martina Škodu v mládí nejvíce inspiroval, jaké jsou jeho sny do budoucna a prozradil i to, co chybí českým kuchařům. 

foto: Alex Tran

Tipy redakce

Klima se pod koberec zamést nedá, říkají studenti po pražské stávce

Klima se pod koberec zamést nedá, říkají studenti po pražské stávce

„Na co chodit do školy studovat pro budoucnost, když nás možná žádná nečeká?“ To je...

Riegráče na suchu. Proč rakouský majitel zrušil oblíbenou zahradní nálevnu

Riegráče na suchu. Proč rakouský majitel zrušil oblíbenou zahradní nálevnu

Zima se ještě snaží bojovat s jarem, ale spíš už marně. Měli jsme tu dokonce už pár...

Jak zbavit Staré Město pand a medvědů? Praha bojuje proti vizuálnímu smogu

Jak zbavit Staré Město pand a medvědů? Praha bojuje proti vizuálnímu smogu

Vizuální smog nebo vizuální znečištění je možné chápat jako něco, co mění estetiku...

Pokračováním v prohlížení těchto stránek souhlasíte s Podmínkami užití a Pravidly využití Cookies.