gastronomie

Prague Food Festival je v plném proudu. Navštívit jej můžete ještě dnes a zítra.

Ty nejlepší chutě a vůně letos poprvé zamířily na jedno z nejkrásnějších míst v Praze - na Vyšehrad. Akce, kde máte jedinečnou možnost ochutnat vysokou gastronomii za příznivou cenu, probíhá ještě o víkendu. Pokud tedy ještě nemáte program, určitě si Prague Food Festival nenechte ujít!

Raw food je podle mě naprostý omyl, který nemá s gastronomií nic společného, říká Zdeněk Pohlreich

Je známý hlavně jako drsný šéfkuchař, který si nebere servítky při vyjadřování svých názorů. „Když je toho v hrnci moc, musí se to vylít a k tomu mi někdy po ránu pomáhají peprnější slovíčka,“ řekl na úvod rozhovoru pro Flowee Zdeněk Pohlreich. Jak to má s duchovnem, co si myslí o českých...

Tvůj talent je unikát: S kuchařem Martinem Škodou

Dalo by se říci, že Martin Škoda je ve svých třiadvaceti letech opravdovým mistrem svého řemesla. Ostatně, jak jinak by přišel k několika mezinárodním oceněním z gastronomické oblasti? Mladý kuchař se v pořadu Jana Mühlfeita rozpovídal o svých začátcích, svých vzorech i práci v televizi.

Pokračováním v prohlížení těchto stránek souhlasíte s Podmínkami užití a Pravidly využití Cookies.