gastronomie

Pavel Maurer: I v malém městě umí uvařit. A výborně

Taky se vám někdy stává, že přijedete do jakéhosi malého města nebo neznámé vsi a cítíte se tak trochu nadřazeně? Ani nevíte, jak se vám to přihodilo, ale najednou vás omámí ničím neopodstatněná pýcha. Jako, že jste prostě o něco víc než místní obyvatelstvo. Myslíte si, že jste víc viděli, zažili,...

Pavel Maurer: Proč nakonec bylo dobré mít ve škole pozemky

Když jsem chodil na základní školu, měli jsme předmět, který se jmenoval pozemky. Tehdy mi to připadlo nesmírně nudné a měl jsem spíš dojem, že tam okopáváme brambory pro potřebu soudruha ředitele, než abychom se něčemu naučili. Většinou jsme se různě vyhýbali práci, nechtěli jsme si umazat ruce...

Prague Food Festival je v plném proudu. Navštívit jej můžete ještě dnes a zítra.

Ty nejlepší chutě a vůně letos poprvé zamířily na jedno z nejkrásnějších míst v Praze - na Vyšehrad. Akce, kde máte jedinečnou možnost ochutnat vysokou gastronomii za příznivou cenu, probíhá ještě o víkendu. Pokud tedy ještě nemáte program, určitě si Prague Food Festival nenechte ujít!

Raw food je podle mě naprostý omyl, který nemá s gastronomií nic společného, říká Zdeněk Pohlreich

Je známý hlavně jako drsný šéfkuchař, který si nebere servítky při vyjadřování svých názorů. „Když je toho v hrnci moc, musí se to vylít a k tomu mi někdy po ránu pomáhají peprnější slovíčka,“ řekl na úvod rozhovoru pro Flowee Zdeněk Pohlreich. Jak to má s duchovnem, co si myslí o českých...

Tvůj talent je unikát: S kuchařem Martinem Škodou

Dalo by se říci, že Martin Škoda je ve svých třiadvaceti letech opravdovým mistrem svého řemesla. Ostatně, jak jinak by přišel k několika mezinárodním oceněním z gastronomické oblasti? Mladý kuchař se v pořadu Jana Mühlfeita rozpovídal o svých začátcích, svých vzorech i práci v televizi.

Pokračováním v prohlížení těchto stránek souhlasíte s Podmínkami užití a Pravidly využití Cookies.