fbpx

Zveřejněno: 26. 7. 2017

Oblíbený pořad “Odemkněte potenciál svých dětí” slaví své první jubileum. Netradiční formát poradny pro rodiče i děti zaujal mnoho našich čtenářů. Není se čemu divit. Vždyť užitečné rady od bývalého prezidenta Microsoftu Jana Mühlfeita a úspěšné lektorky Kateřiny Novotné by nepřijal opravdu jen málokdo. A pokud náhodou stále ještě nevíte, o čem pořad vlastně je, s radostí vám jej představíme. A těšit se můžete i na originální soutěž. 

S Janem a Kateřinou se můžete potkávat pravidelně na Flowee každou druhou středu v měsíci. Na základě vašich otázek odkrývají, jak u dítěte nalézt jeho silné stránky a zároveň poukazují na to, jak moc jsou pro něj v budoucím životě důležité. Lektoři zároveň pořádají celodenní kurzy, jejichž základem je vypracování testu, který odhalí předpoklady dítěte pro danou oblast. Pokud vás seminář zaujal, můžete se registrovat na další volný termín přímo zde

be more of who you are

Pro pět z vás je připraveno originální tričko s podpisem Jana Mühlfeita.

Ptejte se a vyhrajte

Jaký bude život dětí a co jim to přinese, když s nimi budeme pracovat už odmalička? Co ale dělat s dítětem, které je v nějaké oblasti chytré nebo šikovné, ale ve škole se nehlásí a stydí se za to, co umí? Jaký je rozdíl mezi talentem a silnou stránkou? Jak udržet pozornost, aby nás děti poslouchaly? I takové otázky zazněly v našem pořadu. Zajímá vás něco konkrétního? Svůj dotaz zašlete emailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Možná právě vám odpoví Jan Mühlfeit a Kateřina Novotná v příštím díle, ale protože slavíme první malé jubileum, připravili jsme si pro vás navíc i soutěž. Pro prvních pět, kteří otázku ohledně dětského potenciálu pošlou emailem, máme připraveno tričko s podpisem a krédem Jana Mühlfeita “Be more of who you are”.

detska yoga shutterstock 554191051

Víkendový kemp nabízí dětem opravdu bohatý program, včetně jógy.

Tip na víkend

Pokud stále nevíte, co budete se svými ratolestmi dělat poslední srpnový víkend a chcete jim pomoci se vzděláváním či usnadnit přechod z prázdnin do školního roku, zapište se na dětský kemp s Janem a Kateřinou. V krásném prostředí Harrachova se můžete těšit na spoustu zábavných i naučných aktivit. Dvoudenní program bude obsahovat přednášky, osobní konzultace, práce s výslednými reporty talentových testů i praktická cvičení.

Teoretické bloky budou vždy proloženy i tématickými hrami pro děti, soutěžemi a aktivitami venku. Přímo u hotelu je k dispozici dětské hřiště a krásné okolí rozlehlé přírody. Program bude doplněn například o základy jógy, meditace či školu mentálního tréninku v jednoduché formě pro děti i rodiče. Samozřejmostí je i práce v týmech, budování týmového ducha a spolupráce či venkovní sportovní aktivity. Na konci pobytu děti získají hodnotné ceny a diplomy za účast. Máte zájem? S rezervací neváhejte, zbývá už jen pár volných míst! 

foto: Shutterstock a archiv

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...