fbpx

Zveřejněno: 18. 11. 2017

Pokud je vaše manželka, přítelkyně nebo známá ovlivněna tímto vášnivým vodním znamením (Slunce, Luna nebo ascendent), dozvíte se, proč vše dělá s takovou intenzitou. Přišla k vám do života proto, aby jej změnila. To je možná odstrašující zpráva, jestliže nechcete nic měnit. Pokud ano, buďte si jistí, že vás nezklame. S touto ženou nemůžete zůstat stejní, ale možná se dostanete do většího kontaktu se svou vlastní duší.

Tato žena má neobyčejné charisma, které nemusí být na první dojem viditelné, protože sama určuje to, koho chce upoutat svým kouzlem. Lidi, kteří ji nezajímají, často ignoruje. Naopak ty, kteří v ní vyvolají zájem, dokáže přitáhnout svým charismatem. Toto charisma má původ ve velké sexuální síle, kterou disponuje. Je si velmi jistá svou osobní silou, protože se snaží ve všem dosáhnout úplného maxima. Jedná se o ženu, která buď celou svou bytostí miluje, nebo nenávidí. Pocity jsou jejími největšími nepřáteli i spojenci, a tak se s nimi musí naučit v životě dobře zacházet.

obet shutterstock 499570738

I když jsou Štířice velmi mocné, často se ocitají v roli oběti.

Moc a bezmoc

Velkým tématem této ženy je moc a bezmoc. Buď je velmi ambiciózní, hypnotická a charismatická, nebo když si ještě není vědoma své síly, může být i docela paranoidní a ustrašená. Ženy ve znamení Štíra si často berou za muže násilníky a ocitají se v roli oběti. Svým způsobem však mají i tak navrch. Je jen otázkou času, kdy násilník zešílí svou vlastní bezradností. To je však méně častá varianta. Tyto ženy mají velký vliv, dokážou skvěle číst psychiku druhých lidí a čas od času toho využít. Mnohdy hýbají krkem mocného muže, který si myslí, že o všem rozhoduje. Nemusí být okázalé jako Lvice, ale stačí jim, když vědí, kdo má tady navrch.

Její citový život

Je velmi vášnivá a své trumfy si schovává jen pro vyvolené. Je zahalena maskou tajemna, kterou málokdo pronikne. Může působit jako anděl, ale za přívětivostí se schovává mnohem více, než tušíte. Je to anděl i ďábel dohromady, a tak ji neskočte na masku bezbrannosti. Když se zamiluje, miluje celou svou bytostí, a pokud ji nezradíte a vydržíte její náročnost, nikdy vás neopustí. Berte její city vážně, protože dokáže být velmi mstivá a její msta může bolet až do smrti, což je ještě ta dobrá varianta.

sex shutterstock 280860182

Sex je pro ženy ve znamení Štíra životně důležitý, raději je tedy neodmítejte.

Zvláště důležitý je pro ni sexuální život. Raději ji neodmítejte, protože se jinak rychle zařídí, pokud nebudete mít k odmítání věrohodné důvody. Nesnáší lži, ale občas sama nemusí říkat celou pravdu. V důvěrných vztazích však bývá velmi upřímná, což může i bolet. Je to velmi komplikovaná osobnost, která má za cíl otevírat všechna tabu života a zvláště její rodinné historie. V jisté části života může propadat do hlubokých stavů deprese a zažívat různé citové extrémy. Odžívá mnoho nezpracovaných témat jejích předků. Proto mohou být její emoce občas tak děsivé. Na druhou stranu vás nikdo tak dokonale nepochopí jako ona. Nebojí se stínů a nic si neidealizuje.

Co jí udělá radost?

Miluje vše záhadné a skvělé milování. Odjakživa ji fascinuje smrt, zrození a sexualita. Ráda proniká do jádra problémů, a tak ji potěšíte nejen upřímností, ale i schopností na sobě pracovat. Jelikož je to vodní znamení, miluje intimitu. Sex bez duše není nic pro ni. I kvůli tomu může být pro mnoho mužů zkrátka neodolatelná. Přijměte i její stinné stránky, a když se to naučíte, bude to dobré především pro vás. Není zrovna ideální se jí zcela podřizovat, přestal byste ji totiž bavit. Protože patří ke znamení, které fascinuje moc a vliv, vždy bude zkoušet vaše hranice více než jakákoliv jiná žena. Buďte k ní naprosto upřímní a buďte jí věrní. Pracujte na sobě, abyste pro ni byl stále inspirativní. Držet s ní krok v tomto ohledu nemusí být jednoduché. A hlavně se s ní často milujte. V sexu nemá předsudky, ale nebude se zřejmě ráda o vás dělit s někým jiným, pokud sama nebude mít podobný zájem.

kriminalistika shutterstock 545636485

Kriminalistika a práce s tajnými informacemi je pro ženy ve znamení Štíra ideální kariéra.

Jak ji odradit?

Je to velmi jednoduché. Stačí jí často lhát nebo podvést. Se zradou a lží nemá slitování. To byste musel naprosto odhalit svou duši a po dalších deset let sekat dobrotu. Ovšem s tím, že vám to desetinásobně vrátí. Pokud by s vámi chtěla být i přesto, možná počká na nějakou vhodnou chvíli, kdy to nebudete čekat, a zasadí svůj štíří smrtelný úder, z kterého se nezvednete ani po příštích deset životů. Další variantou, jak ji odradit, je často se litovat a vůbec nic se sebou nedělat. Když se budete zabývat jen povrchními věcmi, tak ji rovněž brzy omrzíte. Nejlepší variantou se však zdá být upřímný. Tato žena vlastně nesnese nic jiného než upřímnost. Všechno ostatní dokáže vrátit i s velkými úroky.

Kde se může uplatnit?

Výborně se uplatní v psychoterapii, kriminalistice a výzkumu. Mohla by být i dobrou agentkou a uplatní se všude, kde bude cítit, že má vliv. Rovněž ji budou bavit profese, kde se bude pracovat s tajnými informacemi. Má schopnost vše vyšťourat, a tak je většinou velmi dobře informovaná a slabiny druhých zná dokonale.

Její poselství

Tato žena může změnit život mnoha lidem a dostat je více k sobě. Přišla na Zemi s velkou duchovní hloubkou a vášní po proměně. Pokud nebude myslet jen na sebe, může změnit kus světa. Její vztahy budou hluboké a vášnivé. Pozná tajemství moci a schopnost změnit stíny ve světlo. Na svou kůži může zažít rčení: „Aby koruna stromu mohla sahat do nebe, musí kořeny sahat až do pekel.“

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...