fbpx

Zveřejněno: 29. 10. 2017

Uplynulý týden začal na Flowee ostřeji než povolební vyjednávání. Nejčtenější článek obsahoval zjištění, že orgasmus je účinnější než hrst vitaminů, a neméně důležitá je informace, že máme zalévat čaj studenou vodou, a zvýšit tak jeho účinky (toho čaje). Možná by se to dalo i spojit do nějaké koalice.

Z povolebního vyjednávání zatím žádná koalice nekouká. Andrej Babiš se s Tomiem Okamurou sice shodl na zákonu o referendu, společnou vládu ale vyloučil. Prozatím. V ostatních stranách mají trochu jiné starosti. Například Miroslav Kalousek oznámil, že skončí jako předseda TOP 09, a vyzval k demokratickému bloku, protože bez něj by to prý už tak nějak šlo.

shutterstock 154670558

Negativní emoce lze překonat tak, že vás třeba vezme někdo do koalice.

Negativní emise a emoce

Po volbách se ukázalo, že citlivých lidí je v politice víc. Proto jsme v úterý vydali hloubkovou analýzu, zda být citlivou osobou je spíše výhoda, nebo prokletí. Zajímali jste se ale i ekologii, i když v daném případě nešlo o lithium, o němž už po volbách nikdo nemluví. Na světě je každopádně první elektrárna s negativními emisemi

Mezi politiky vládly i v úterý spíše negativní emoce. Předseda Petr Fiala vyloučil toleranci menšinové vlády ANO, i když nikdy neříkal, že by takovou vládu podpořil, a Tomio Okamura pohrozil redaktorce Českého rozhlasu v přímém přenosu zestátněním veřejnoprávních médií. 

Jak odvolat odvolatelnost politiků?

Ve středu jste se zajímali o strastiplnou cestu kuřat z přeplněných velkochovů na jatka a do řetězců. Tedy tu cestu můžou absolvovat jen ta kuřata, která v hrozných podmínkách farmy v Anglii přežijí. Můžeme být ale v klidu, u nás je to určitě v pořádku. No a pak jsme tu měli velmi čtený celospolečenský problém nadýmání i s vysvětlením, z čeho vzniká. Chystáme i zajímavou tabulku potravin, kterým by se politici měli v povolebním vyjednávání vyhýbat.

shutterstock 535315462

Kuřecí křídla od ptáků, kteří nelétají, mohou způsobovat nadýmání. A nadýmání zesložiťuje politické vyjednávání.

Problém spíše rodinného charakteru řešil senátor Jaroslav Kubera, který se nakonec rozhodl, že na prezidenta kandidovat nebude. Kupodivu to nikomu nevadilo. Podle Kubery vyhraje Miloš Zeman a později kvůli zdraví odstoupí. Tomio Okamura zapomněl v přiznání majetku poslance přiznat 15 milionů příjmů z prodeje nemovitostí. Ale to je detail. Kvůli tomu přece Tomio zavést odvolatelnost politiků nechce.

Bujení sexy mozků

Čtvrtek byl pojat hodně z medicínského hlediska. Nejdříve jste se zajímali o dětský syndrom klihového ucha a pak o návod Petry Haluškové, jak jíst, aby se vám nemoc vyhnula obloukem. V politice jsou zatím v rámci možností všichni zdrávi, aby se jim obloukem nevyhnula moc. Europoslanec Jiří Pospíšil (dříve ODS) se stal členem TOP 09, kterou nikdo nechce řídit. Lidovci a STAN se stejně jako před volbami znovu dohodli na spolupráci. Před volbami dohoda vydržela asi měsíc, tak uvidíme. 

V pátek už bylo při sledování politické scény potřeba položit základní otázku: Přišel život na Zemi ve skutečnosti z Marsu? Zatím si nejsme jistí, s marťany navrhoval vládu naposled Jiří Paroubek, to bylo ovšem ještě v době, kdy byl považován za sexy mozek. Andrej Babiš vyslechl jiný sexy mozek z Hradu a rozhodl se, že sestaví menšinovou vládu ANO doplněnou o nestranické odborníky. 

Na víkend už bylo ale opravdu potřeba trochu oddychu. Kromě toho, že byl státní svátek, jste se také zajímali o to, jak ihned vylepšit váš sexuální život. Komu to nevyšlo, tak se už možná zajímal spíše o další díl seriálu Pravda o tom, proč muži podvádějí své ženy. V éteru se mezitím řešilo, kdo půjde na oslavy výročí založení republiky na Hrad a kdo ne. Nakonec to dopadlo dobře a pár lidí přišlo. Včetně Zdeňka Trošky.

V neděli hrozně foukalo, takže jste měli čas si zalézt a číst si. Někteří z nás se dověděli, že viset na sociálních sítích už není moc trendy, a to přímo od zakladatelů sociálních sítí. Andrej Babiš konečně prohlásil, že o koalici nemá smysl jednat, protože do ní nikdo nechce. Mohli jsme si toho tedy spoustu ušetřit. Takže hezký následující týden. Prožijte ho třeba s naším kalendářem.

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...