Martina Linhartová
4. 5. 2017
Gourmet
Originální muffiny? Naslano s mladými kopřivami
Bylinky jarní kuchyni hodně sluší a je užitečné na ně myslet i při pečení. Máme tip, kam se skvěle hodí i takové kopřivy.
29. 4. 2017
Gourmet
Špenátový koláč s kozím sýrem si vychutnáte teplý i zastudena
Slané koláče jsou francouzskou specialitou, ale určitě jimi nepohrdne nikdo ani v našich končinách. Je to vděčné jídlo, které je dobré za tepla i za...
6. 4. 2017
Gourmet
Večeře pro pravé labužníky: Lasagne se žampiony na víně
Žampiony, bílé víno a římský kmín – to je kombinace, která snad nikdy nezklame. Dobrá je do rýže, ale nejvíc stejně chutná zapečená v lasagních. A...
5. 4. 2017
Zdravá strava
Na detox zkuste medvědí česnek!
Krásně voní, na jaře jsou ho plné trhy a v kuchyni má nezastupitelné místo. Dá se z něj připravit skvělé pesto, ochutí zeleninové směsi a je výborný...